Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βίντεο – ντοκουμέντο: Αγέρωχη η ελληνική σημαία κυματίζει στη βραχονησίδα!
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο – ντοκουμέντο: Αγέρωχη η ελληνική σημαία κυματίζει στη βραχονησίδα!

Βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει την ελληνική σημαία να κυματίζει κανονικά στη βραχονησίδα Ανθρωποφάς. Σύμφωνα με το samostimes. gr, η παρουσία του Λιμενικού Σώματος με μικρά σκάφη, αλλά και σκάφη ανοιχτής θαλάσσης είναι ισχυρή. Διαβάστε ακόμα Τουρκικός… τσαμπουκάς στο Αιγαίο – Φόβοι για σκηνικό Ιμίων Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος του ιστοτόπου, Μιχάλης Σβαρνιάς, τη Δευτέρα […]

Βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει την ελληνική σημαία να κυματίζει κανονικά στη βραχονησίδα Ανθρωποφάς.

Σύμφωνα με το samostimes. gr, η παρουσία του Λιμενικού Σώματος με μικρά σκάφη, αλλά και σκάφη ανοιχτής θαλάσσης είναι ισχυρή.

Διαβάστε ακόμα

Τουρκικός… τσαμπουκάς στο Αιγαίο – Φόβοι για σκηνικό Ιμίων

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος του ιστοτόπου, Μιχάλης Σβαρνιάς, τη Δευτέρα το μεσημέρι (16/4) με ιδιωτικό σκάφος επιχείρησε να προσεγγίσει τις δυο βραχονησίδες.

Αλλά, όπως δήλωσε, «είπαμε ότι κατευθυνόμαστε στις βραχονησίδες για βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση, αλλά όχι για να κατέβουμε σε αυτές. Μας ζήτησαν ευγενικά να αποχωρήσουμε από την περιοχή και ότι αυτό δεν επιτρέπεται».

«Σε απόσταση 500 μέτρων από τις βραχονησίδες, μας αντελήφθησαν δύο σκάφη του λιμενικού, μας προσέγγισαν, μας ζήτησαν να κατεβάσουμε ταχύτητα για να συνεννοηθούμε, και μας ρώτησαν ποιοι είμαστε… Είπαμε ότι κατευθυνόμαστε στις βραχονησίδες για βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση, αλλά όχι για να κατέβουμε σε αυτές» τόνισε.

Διαβάστε ακόμα

«Βόμβα» Κουβέλη για… θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο

Ερωτηθείς σχετικά για τις σημαίες, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι στη βραχονησίδα Ανθρωποφάς διακρινόταν η σημαία στον ιστό της, ωστόσο στο Μικρό Ανθρωποφά δεν μπορούσε να διακρίνει τη σημαία γιατί βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά της βραχονησίδας.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις