Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του Σκουτέρη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του Σκουτέρη

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του αθλητικού δικαστή, Δημήτρη Σκουτέρη διενεργεί η αρεοπαγίτης, Διονυσία Μπιτζούνη. Και αυτό με εντολή της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων, Χρυσούλας Παρασκευά, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ». Ο κ.Σκουτέρης ελέγχεται ως πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης και θα […]

Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του αθλητικού δικαστή, Δημήτρη Σκουτέρη διενεργεί η αρεοπαγίτης, Διονυσία Μπιτζούνη.

Και αυτό με εντολή της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων, Χρυσούλας Παρασκευά, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Ο κ.Σκουτέρης ελέγχεται ως πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για προσβολή του κύρους της Δικαιοσύνης και θα παράσχει εξηγήσεις.

Μάλιστα, η κα.Μπιτζούνη προχώρησε σε έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ, έλαβε όλα τα αντίγραφα των πειθαρχικών αποφάσεων του κ.Σκουτέρη και πήρε κατάθεση από την γραμματέα της Επιτροπής Εφέσεων, Σοφία Πρίφτη.

Στα… μαχαίρια ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τον δικαστή

Ο κ.Σκουτέρης είχε εκδώσει απόφαση μεσάνυχτα για να αθωώσει τον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία και τώρα καλείται να βγάλει απόφαση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ μετά την έφεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, δίχως να έχει την εμπιστοσύνη όλων των εμπλεκομένων πια.

Μάλιστα, για τη μεταμεσονύκτια απόφαση του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού ελέγχονται πειθαρχικά και άλλοι δύο δικαστές, ο Κωνσταντίνος Δεμέστιχαν και η Κωνσταντίνα Γεωργούλια.

Σαλάχ: Μόνο αυτό, δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις