Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στο Καστελόριζο ο Τσίπρας – Αντίδραση ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Καστελόριζο ο Τσίπρας – Αντίδραση ΝΔ

Στο Καστελόριζο θα βρεθεί την Τρίτη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο ακριτικό νησί σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Ρόδου για το Περιφερειακό συμβούλιο. Η συγκεκριμένη επίσκεψη έρχεται λίγες μέρες μετά το επεισόδιο με το τουρκικό ελικόπτερο στο νησί της Ρω. Τι αναφέρει το […]

Στο Καστελόριζο θα βρεθεί την Τρίτη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο ακριτικό νησί σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Ρόδου για το Περιφερειακό συμβούλιο.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη έρχεται λίγες μέρες μετά το επεισόδιο με το τουρκικό ελικόπτερο στο νησί της Ρω.

Τι αναφέρει το «στρατόπεδο» της ΝΔ για τον Μπακογιάννη ως Δήμαρχο

Αντίδραση Χατζηδάκη:

Για κυβερνητική φιέστα  με στόχο τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης αναφερόμενος στην επίσκεψη που, σύμφωνα  με πληροφορίες, αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας στο Καστελόριζο, με την ευκαιρία του περιφερειακού συνεδρίου Δωδεκανήσων στη Ρόδο.

Αυτά είναι για τους φανατικούς οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο κ. Χατζηδάκης, προσθέτοντας ότι τα μέτρα είναι ψηφισμένα και μόνο από την μείωση του αφορολόγητου θα χαθεί ένας μισθός.

Ο κ. Χατζηδάκης χαρακτήρισε επίσης «φιέστα» τα όσα κάνει ο κ. Τσίπρας για το θέμα της αναθεώρησης του Συντάγματος.

Υποστήριξε επίσης ότι η κυβέρνηση δεν προωθεί κανένα νέο έργο και το μόνο που κάνει είναι να ολοκληρώνει τα παλιά.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υποστήριξε ότι η χώρα χρειάζεται ένα επενδυτικό σοκ. Για να έλθει η Ελλάδα στα ίσα της χρειαζόμαστε πάνω από 155 δισ. επενδύσεις την επόμενη πενταετία.

Το 11ο συνέδριο ήταν αφιερωμένο στο πρόγραμμά μας, κάναμε λάθος γιατί δεν τα έχουμε προβάλει περισσότερο για να γίνουν κτήμα στον κόσμο, είπε επίσης ο κ. Χατζηδάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις