Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λήγει το 18μηνο για τους «8» – Τι αναφέρει ο Κοντονής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λήγει το 18μηνο για τους «8» – Τι αναφέρει ο Κοντονής

Λήγει το 18μηνο για τους 8 Τούρκους αξιωματικούς μέσα στον Μάιο και τότε θα αφεθούν ελεύθεροι, σύμφωνα με τον Σταύρο Κοντονή. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο λήψης μέτρων ασφαλείας για τους αξιωματικούς του τουρκικού στρατού. Παράλληλα έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος απαγωγής τους στην Ελλάδα, […]

Λήγει το 18μηνο για τους 8 Τούρκους αξιωματικούς μέσα στον Μάιο και τότε θα αφεθούν ελεύθεροι, σύμφωνα με τον Σταύρο Κοντονή.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο λήψης μέτρων ασφαλείας για τους αξιωματικούς του τουρκικού στρατού.

Παράλληλα έσπευσε να διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος απαγωγής τους στην Ελλάδα, όπως συνέβη με τις απαγωγές των φερόμενων ως στελέχη του δικτύου Γκιουλέν στο Κόσοβο.

Διαβάστε ακόμα

Τα πάνω… κάτω στη νέα κατάθεση: «Βρίσκεται σε τέτοιο σοκ που…»

Επιπλέον, ο κος Κοντονής αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Βασίλη Δημάκη που έχει καταδικαστεί για ένοπλες ληστείες.

«Δεν εμπλέκεται το Υπουργείο στο θέμα, ενώ πρέπει να τονίσω ότι υπάρχει ο σωφρονιστικός κώδικας. Είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι υπέβαλε αίτηση θεραπείας στο συμβούλιο φυλακής για απόφαση που είχε λάβει το συμβούλιο σε πρώτο βαθμό και σε δεύτερο βαθμό το συμβούλιο πλημμελειοδικών».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις