Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Έχεις μικρό μπαλκόνι; Έτσι θα το μεγαλώσεις! (pics)
PLUS

Έχεις μικρό μπαλκόνι; Έτσι θα το μεγαλώσεις! (pics)

Ένα συχνό πρόβλημα των διαμερισμάτων στην πόλη είναι το μικρό μπαλκόνι. Είτε είσαι ο ιδιοκτήτης είτε ο ενοικιαστής θες να μπορείς να απολαύσεις το μπαλκόνι με την παρέα σου. Αλλά το μέγεθός του αποτελεί συχνά πυκνά εμπόδιο με αποτέλεσμα να μην το ευχαριστιέσαι. Στόχος, λοιπόν, να το μετατρέψεις και να το κάνεις άνετο αλλά και […]

Ένα συχνό πρόβλημα των διαμερισμάτων στην πόλη είναι το μικρό μπαλκόνι.

Είτε είσαι ο ιδιοκτήτης είτε ο ενοικιαστής θες να μπορείς να απολαύσεις το μπαλκόνι με την παρέα σου. Αλλά το μέγεθός του αποτελεί συχνά πυκνά εμπόδιο με αποτέλεσμα να μην το ευχαριστιέσαι.

Στόχος, λοιπόν, να το μετατρέψεις και να το κάνεις άνετο αλλά και να μην φαίνεται τόσο μικρό. Ποιες είναι οι λύσεις ώστε να το μεγαλώσεις;

Διαβάστε ακόμα

Συμβουλές για καθαρά και αστραφτερά τζάμια

Βάλε φυτά 

Το ότι δεν είναι μεγάλο το μπαλκόνι αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να βάλεις λουλούδια και φυτά. Βάλε τα σε διάφορες γωνιές για να γλιτώσεις χώρο. Μάλιστα, αντί για γλάστρες, χρησιμοποίησε καφάσια!

Μίνιμαλ διακόσμηση

Το απλό είναι και γοητευτικό. Μην επιβαρύνετε τον χώρο με πολλά πράγματα. Μεταλλικό τραπέζι, μαξιλάρια και ράφια στις άκρες μπορούν και να κερδίσουν χώρο αλλά και να δώσουν μια σύγχρονη πνοή στο μπαλκόνι σου.

Διαβάστε ακόμα

Καθαρίστε το στρώμα σας στην εντέλεια

Χρωμάτισε

Χρησιμοποίησε χρώματα και στοιχεία που να ταιριάζουν με το δωμάτιο που βγάζει στο μπαλκόνι, ώστε να «δένει» με τον χώρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις