Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μάχες με νεκρούς και τραυματίες στην Ντούμα
ΚΟΣΜΟΣ

Μάχες με νεκρούς και τραυματίες στην Ντούμα

Νεκροί και τραυματίες από συγκρούσεις στην ανατολική Γούτα Μάχες μεταξύ κυβερνητικών στρατιωτικών τμημάτων της εθνικής φρουράς και ανταρτών διεξάγονται στην Ντούμα στην ανατολική Γούτα της Συρίας. Την είδηση μεταδίδει το πρακτορείο TASS επισημαίνοντας ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. Οι συγκρούσεις διεξάγονται στη συνοικία Ελ Ραχμανί. Νέες κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, […]

Νεκροί και τραυματίες από συγκρούσεις στην ανατολική Γούτα

Μάχες μεταξύ κυβερνητικών στρατιωτικών τμημάτων της εθνικής φρουράς και ανταρτών διεξάγονται στην Ντούμα στην ανατολική Γούτα της Συρίας.

Την είδηση μεταδίδει το πρακτορείο TASS επισημαίνοντας ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Οι συγκρούσεις διεξάγονται στη συνοικία Ελ Ραχμανί.

Νέες κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, σ’ ένα από τα κτίρια της συνοικίας πριν απελευθερωθεί από τους αντάρτες υπήρχε ένα μεγάλο οπλοστάσιο των ανταρτών.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι στις 13 Απριλίου είχε ολοκληρωθεί η αποχώρηση των μαχητών από την Ντούμα, επισημαίνοντας ότι είχαν αποχωρήσει 21.000 μαχητές και μέλη των οικογενειών τους.

Μακρόν: Εγώ έπεισα τον Τραμπ να μην αποσύρει τα στρατεύματα

Σήμερα έπρεπε να αρχίσουν το έργο τους στην πόλη Ντούμα οι ερευνητές του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων οι οποίοι αφίχθησαν στην Συρία ειδικά για να ερευνήσουν τις καταγγελίες περί χρήσης χημικών όπλων στις 7 Απριλίου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις