Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοκ: Σεξ… επιβίωσης στην Ομόνοια – Νεαροί «πωλούν» το κορμί τους!
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Σεξ… επιβίωσης στην Ομόνοια – Νεαροί «πωλούν» το κορμί τους!

Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ που αφορά στους νεαρούς μετανάστες οι οποίοι «πωλούν» το κορμί τους ώστε να επιβιώσουν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NBC, καταγράφονται περιστατικά με νεαρούς μετανάστες που επιδίδονται σε survival sex στο κέντρο της Αθήνας, για να τα καταφέρουν. Στο ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου καταγράφεται η περιπέτεια του 19χρονου Αφγανού Κασίμ, ο οποίος περπάτησε περίπου 6,5 […]

Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ που αφορά στους νεαρούς μετανάστες οι οποίοι «πωλούν» το κορμί τους ώστε να επιβιώσουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NBC, καταγράφονται περιστατικά με νεαρούς μετανάστες που επιδίδονται σε survival sex στο κέντρο της Αθήνας, για να τα καταφέρουν.

Στο ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου καταγράφεται η περιπέτεια του 19χρονου Αφγανού Κασίμ, ο οποίος περπάτησε περίπου 6,5 χιλιάδες χιλιόμετρα περνώντας μέσα από το Ιράν, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και τη Σερβία.

Διαβάστε ακόμα

«Η οδός των διακινητών στην Αθήνα»

Στόχος του ήταν να φτάσει στη Γερμανία αλλά συνάντησε κλειστά σύνορα στην Ουγγαρία. Μάλιστα, έχει προσπαθήσει τέσσερις φορές να φύγει από την Ελλάδα με κλεμμένα ή πλαστά διαβατήρια, αλλά και τις τέσσερις φορές συνελήφθη.

Έτσι, κατέληξε στην Ομόνοια.«Ντρεπόμαστε, δεν είμαστε γκέι, δεν μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Αν ζεις στον δρόμο, πρέπει να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να επιβιώσεις», εκφράζει ο Κασίμ.

Αποκαλύπτει ότι η τιμή για σεξ έχει φθάσει και τα 5 ευρώ, ενώ την ώρα του ρεπορτάζ ασπρομάλληδες ηλικιωμένοι έπιαναν κουβέντα με νεαρούς μετανάστες. Το όνειρό του, πάντως, είναι να φύγει από την Ελλάδα.

«Η Αθήνα είναι πολύ άσχημη. Αν δεν φτάσω στη Γερμανία, θα αυτοκτονήσω».

Επιπλέον, στο αμερικανικό δίκτυο μίλησε και ένας ακόμη Αφγανός, ο 22χρονος Φαζούλ, αλλά ο Κασίμ πιστεύει ότι δεν είναι πάνω από 17.

Οι δύο νεαροί λένε ότι με τα χρήματα αυτά εξασφαλίζουν φαγητό και τσιγάρα.

«Η οικογένειά μου πιστεύει ότι ζω στο καλύτερο ξενοδοχείο της Αθήνας», δηλώνει ο Φαζούλ, εξηγώντας ότι δεν μπορεί να πει στην οικογένειά του πού έχει καταντήσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις