Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πώς σχολιάζει ο δήμαρχος Φούρνων το περιστατικό με τη σημαία
ΕΛΛΑΔΑ

Πώς σχολιάζει ο δήμαρχος Φούρνων το περιστατικό με τη σημαία

Το περιστατικό με την ελληνική σημαία σχολιάζει ο δήμαρχος Φούρνων, Ιωάννης Μαρούσης. Όπως δήλωσε ο ίδιος, ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους για το περιστατικό σύμφωνα με το οποίο η τουρκική ακτοφυλακή κατέβασε κατέβασε την ελληνική σημαία από τη βραχονησίδα, Μικρός ανθρωποφάγος. Διαβάστε ακόμα «Μυρίζει πόλεμος…» – Γιλντιρίμ: Κατεβάσαμε την ελληνική σημαία Μιλώντας στο kathimerini. gr, εξήγησε ότι είχε ενημερωθεί πριν από […]

Το περιστατικό με την ελληνική σημαία σχολιάζει ο δήμαρχος Φούρνων, Ιωάννης Μαρούσης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους για το περιστατικό σύμφωνα με το οποίο η τουρκική ακτοφυλακή κατέβασε κατέβασε την ελληνική σημαία από τη βραχονησίδα, Μικρός ανθρωποφάγος.

Διαβάστε ακόμα

«Μυρίζει πόλεμος…» – Γιλντιρίμ: Κατεβάσαμε την ελληνική σημαία

Μιλώντας στο kathimerini. gr, εξήγησε ότι είχε ενημερωθεί πριν από λίγες ημέρες μέσω των social media για την ενέργεια τριών ατόμων, να σηκώσουν την ελληνική σημαία στη συγκεκριμένη βραχονησίδα.

«Ήταν τρία παιδιά που είχαν έρθει στο νησί για να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα», είπε χαρακτηριστικά. Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη βραχονησίδα ανήκει διοικητικά στον Δήμο Φούρνων Κορσεών.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο ίδιος, μαζί με κλιμάκιο του λιμενικού, βρίσκεται προς το κοντινότερο σημείο των Φούρνων με τη συγκεκριμένη βραχονησίδα, προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος τι έχει συμβεί.

«Δεν έχει γίνει αντιληπτό κάτι τέτοιο», δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των λιμενικών αρχών των Φούρνων, σχετικά με την παρέμβαση της τουρκικής ακτοφυλακής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις