Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αντιπολεμικό συλλαλητήριο από μαθητές και φοιτητές στην Αθήνα
ΕΛΛΑΔΑ

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο από μαθητές και φοιτητές στην Αθήνα

Aντιπολεμικό συλλαλητήριο πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας, από μαθητές και φοιτητές, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επέμβαση στη Συρία. Μέσω συνθημάτων και των πανό τους ζητούν να κλείσουν οι βάσεις του ΝΑΤΟ, καθώς επίσης και να δοθούν πόροι στην εκπαίδευση. Σύμφωνα με την Τροχαία, κλειστές είναι οι οδοί Πανεπιστημίου και Βασιλίσσης Αμαλίας, ενώ αποκλεισμένη με […]

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο

Aντιπολεμικό συλλαλητήριο πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας, από μαθητές και φοιτητές, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την επέμβαση στη Συρία. Μέσω συνθημάτων και των πανό τους ζητούν να κλείσουν οι βάσεις του ΝΑΤΟ, καθώς επίσης και να δοθούν πόροι στην εκπαίδευση.

Σύμφωνα με την Τροχαία, κλειστές είναι οι οδοί Πανεπιστημίου και Βασιλίσσης Αμαλίας, ενώ αποκλεισμένη με κλούβες των ΜΑΤ είναι η Αμερικάνικη πρεσβεία.

Δείτε ακόμα:

Ντόρα για Συρία: Οδηγούμαστε σε ένα αδιέξοδο

Η συγκέντρωση ξεκίνησε από τα Προπύλαια, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. Κεντρικό σύνθημα τους είναι το «Δώστε λεφτά για την παιδεία και όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία».

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις