Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

18

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τα αλλάζει για ακόμα μία φορά η 25χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Τα αλλάζει για ακόμα μία φορά η 25χρονη

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση της νεαρής που σκηνοθέτησε απόπειρα βιασμού προκειμένου να μην παντρευτεί. Η ΕΛΑΣ έχει συγκεντρώσει εργαστηριακά αποτελέσματα και υλικό από κάμερες ασφαλείας που “δένουν” όσα ομολόγησε η 25χρονη νοσηλεύτρια, ότι δηλαδή δεν υπήρξε επίθεση, ούτε και απόπειρα βιασμού από άνδρα στο Πεδίον του Άρεως.  Τα στοιχεία αυτά είναι στα χέρια των […]

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση της νεαρής που σκηνοθέτησε απόπειρα βιασμού προκειμένου να μην παντρευτεί.

Η ΕΛΑΣ έχει συγκεντρώσει εργαστηριακά αποτελέσματα και υλικό από κάμερες ασφαλείας που “δένουν” όσα ομολόγησε η 25χρονη νοσηλεύτρια, ότι δηλαδή δεν υπήρξε επίθεση, ούτε και απόπειρα βιασμού από άνδρα στο Πεδίον του Άρεως. 

Τα στοιχεία αυτά είναι στα χέρια των Αρχών από πριν η 25χρονη παραδεχθεί ότι τα πράγματα δεν είχαν γίνει όπως είχε αρχικά καταγγείλει.

Μάλιστα σε λίγες ημέρες αναμένονται και τα επίσημα στοιχεία από την εξέταση γενετικού υλικού στα ρούχα της κοπέλας καθώς η αρχική της περιγραφή ήταν αρκετά λεπτομερής για την επίθεση, αλλά και για τις κινήσεις που έκανε στα ρούχα της ο άνδρας που, όπως είχε καταγγείλει, επιχείρησε να τη βιάσει.

Αδιανόητη τροπή στην «απόπειρα βιασμού» – Αντιμέτωπη με τον νόμο η 25χρονη!

Όσο για την εκδοχή του συνεργού με τη μηχανή που υποστήριξε ότι υπήρχε, οι Αρχές εντόπισαν κάμερα ασφαλείας ακριβώς στο σημείο στο οποίο αν υπήρχε μηχανή σίγουρα θα έπρεπε να έχει καταγράψει τη διέλευση της.

Όμως τέτοια καταγραφή δεν υπάρχει. 

Η ίδια ζήτησε να εμφανιστεί και πάλι στους αστυνομικούς και να δώσει νέα κατάθεση με την οποία θα επιστρέφει, σύμφωνα με πληροφορίες, στους αρχικούς της ισχυρισμούς.

Μόνο που αυτή τη φορά ζήτησε να εμφανιστεί με δικηγόρο στο αστυνομικό τμήμα.

Η 25χρονη στην ομολογία της είχε περιγράψει ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον αρραβωνιαστικό της και πίστεψε πως έτσι θα έβρισκε την σωτηρία της…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις