Αθήνα

°C

Δευτέρα

17

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / “Πόλεμος” ΑΕΚ – ΕΡΤ: Και το θράσος έχει όρια (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Πόλεμος” ΑΕΚ – ΕΡΤ: Και το θράσος έχει όρια (vid)

Η Ενωση βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο, όμως στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είναι έξαλλοι με την ΕΡΤ και την εκπομπή «Αθλητική Κυριακή». Δύο επίσημοι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ (Παντελής Κωνσταντινίδης και Κυριάκος Κυριάκος) βγήκαν ζωντανά στον αέρα της ΕΡΤ με τον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Γιώργο Μίνο, με πρόθεση να υπερασπιστούν τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. […]

Η Ενωση βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο, όμως στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είναι έξαλλοι με την ΕΡΤ και την εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».

Δύο επίσημοι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ (Παντελής Κωνσταντινίδης και Κυριάκος Κυριάκος) βγήκαν ζωντανά στον αέρα της ΕΡΤ με τον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Γιώργο Μίνο, με πρόθεση να υπερασπιστούν τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Super League: Ένα βήμα πριν τον τίτλο η ΑΕΚ! (vid)

Στην ΑΕΚ ήταν έξαλλοι για όλα αυτά και ανέφεραν ότι για «το σόου που παίχτηκε στην πιο ιστορική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης και ενώ υπάρχει μια δικαστική υπόθεση που είναι σε εξέλιξη η ΑΕΚ δεν θα το αφήσει έτσι και θα προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες για τον μονόλογο του ΠΑΟΚ στη δημόσια τηλεόραση.

Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων»».

Η ΕΡΤ ωστόσο έσπευσε να δώσει διευκρινήσεις, με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Γιώργο Λυκουρόπουλο να αναφέρει ότι επικοινώνησαν με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτο και ζήτησαν από τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν παρουσία είτε τηλεφωνική, είτε φυσική με οποιοδήποτε στέλεχος του συλλόγου αν θέλει να βγει στον “αέρα”.

Η απάντηση ωστόσο που πήρε είναι ότι η ΑΕΚ είχε το παιχνίδι με τον Πλατανιά στις 19:30 κι όταν ζητήθηκε από πλευράς ΕΡΤ να υπάρξει επικοινωνία τουλάχιστον με τον Μηνά Λησάνδρου, ο κ.Δημάτος ανέφερε -σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή- ότι θα το μεταφέρει στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ.

Σπόντα Χιμένεθ για… Πλατανιά

Στο μεταξύ, υπήρξε αντίδραση από την ΑΕΚ και σε αυτή τη θέση της ΕΡΤ, η οποία ανέφερε: «Συγγνώμη που δεν αφήσαμε το ματς και το ταξίδι της επιστροφής για να κάνουμε τηλεφωνική παρέμβαση, σε τηλεδίκες που είχαν στηθεί σε στούντιο», για να καταλήξει: «Και το θράσος έχει όρια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις