Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Τιμωρία” για τον Φωκά, παρά τη συγγνώμη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Τιμωρία” για τον Φωκά, παρά τη συγγνώμη

Στην επιτροπή Δεοντολογίας ο Φωκάς Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ. «Σχετικά το θέμα της συγκέντρωσης των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, στην οποία παραβρέθηκα, σας δηλώνω ότι καμία πρόθεση είχα να προσβάλω το κύρος και την τιμή του Κοινοβουλίου. Μεταξύ των φιλάθλων επικράτησαν ακραία […]

Στην επιτροπή Δεοντολογίας ο Φωκάς

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ.

«Σχετικά το θέμα της συγκέντρωσης των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, στην οποία παραβρέθηκα, σας δηλώνω ότι καμία πρόθεση είχα να προσβάλω το κύρος και την τιμή του Κοινοβουλίου.

Μεταξύ των φιλάθλων επικράτησαν ακραία συνθήματα, λόγω της δυσαρέσκειας για την αδικία εις βάρος του ΠΑΟΚ και εγώ έκανα το λάθος να μην αντιδράσω αποτρέποντάς τους», αναφέρει αρχικά στην επιστολή του ο κ. Φωκάς.

Και συνεχίζει: «Ζητώ συγγνώμη για το όλο συμβάν, σέβομαι τη Βουλή και την ιστορία της. Τόσο εγώ όσο και το κόμμα μου αγωνιζόμαστε για την αναβάθμιση της πολιτικής ζωής στα βλέμματα του λαού».

Αμετανόητος ο Φωκάς: Το «Βούλγαροι» δεν το έχετε ακούσει ποτέ; (vid)

Παρά τη συγγνώμη του, η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αποφάσισε να παραπέμψει αύριο στην Επιτροπή Δεοντολογίας τον κ. Φωκά.

Ο Νίκος Βούτσης ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους την απόφαση για την παραπομπή του κ. Φωκά αύριο στην επιτροπή δεοντολογίας του κοινοβουλίου

«Αποφασίσαμε στην διάσκεψη των προέδρων να κληθεί αύριο στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής ο βουλευτής Φωκάς να δώσει τις εξηγήσεις που θεωρεί ο ίδιος ότι πρέπει να δώσει. Έχει στείλει ο ίδιος και επιστολή στην διάσκεψη των προέδρων.

Ο Λεβέντης παίρνει θέση για το περιστατικό με τον Φωκά

Αύριο θα υπάρξει αποδοκιμασία της δικιά του παρουσίας και συμπεριφοράς. Δεν λέω ενέργειας, άλλο οι ενέργειες και άλλο η παρουσία.

Όλα αυτά θα τα δει αύριο η επιτροπή δεοντολογίας, δεν θέλαμε αυτό το θέμα να περάσει χωρίς συζήτηση διότι αφορά στον πυρήνα της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, στην ίδια την Βουλή»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις