Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Παπανώτας απαντά στη Ραμόνα: Έτσι είναι οι σικ κυρίες που…
LIFESTYLE

Ο Παπανώτας απαντά στη Ραμόνα: Έτσι είναι οι σικ κυρίες που…

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τη Ραμόνα Βλαντή, φουντώνει ακόμα περισσότερο. Μετά την εμφάνιση της νικήτριας του My Style Rocks στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, όπου αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του δημοσιογράφου λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι τραγικό που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι», ο Δημήτρης Παπανώτας ξέσπασε μέσα από το […]

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τη Ραμόνα Βλαντή, φουντώνει ακόμα περισσότερο.

Μετά την εμφάνιση της νικήτριας του My Style Rocks στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, όπου αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του δημοσιογράφου λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι τραγικό που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι», ο Δημήτρης Παπανώτας ξέσπασε μέσα από το facebook.

Τα έβαλε με τη Ραμόνα και θα το πληρώσει – «Τραγικό που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι» (vid)

Στην πρώτη του ανάρτηση, ο Δημήτρης έγραψε: «Είναι τραγικό που υπάρχουμε!!!! Αποφάνθηκε η κυρία που δεν μας ξέρει και το μόνο που ξέρει για εμάς είναι ότι είμαστε τενεκέδες άδειοι!!!!! Το θράσος έχει όρια? Ναι! Ή βλακεία δεν έχει. Τα μπέρδεψε το κοριτσάκι…????».

Λίγο μετά επανήλθε: «Έτσι είναι οι σικ κυρίες που πέρασαν από τα playmate! Ξέρουν να βρίζουν δημόσια. Δεν δέχονται όμως απάντηση… Είναι οι μόνες που δικαιούνται δια να ομιλούν! Οι υπόλοιποι τουμπεκί ψιλοκομμένο… Ρε α παράτα μας…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις