Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ: Το μόνο που βρήκαν να κοροϊδέψουν ήταν το «Mission Accomplished»
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Το μόνο που βρήκαν να κοροϊδέψουν ήταν το «Mission Accomplished»

Με νέο tweet επανήλθε στο θέμα της Συρίας ο Ντόναλντ Τραμπ, συγχαίροντας τον εαυτό του για τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συντονισμένη επίθεση κατά του Άσαντ. «Η επιδρομή στη Συρία παραγματοποιήθηκε με τόσο άψογο και ακριβή τρόπο, που το μόνο που βρήκαν να κοροϊδέψουν τα media των Fake News ήταν η χρήση του όρου «Αποστολή Εξετελέσθη». Το […]

Με νέο tweet επανήλθε στο θέμα της Συρίας ο Ντόναλντ Τραμπ, συγχαίροντας τον εαυτό του για τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συντονισμένη επίθεση κατά του Άσαντ.

«Η επιδρομή στη Συρία παραγματοποιήθηκε με τόσο άψογο και ακριβή τρόπο, που το μόνο που βρήκαν να κοροϊδέψουν τα media των Fake News ήταν η χρήση του όρου «Αποστολή Εξετελέσθη». Το ήξερα ότι θα πιάνονταν από αυτό αλλά θεώρησα ότι πρόκειται για έναν τόσο σπουδαίο στρατιωτικό όρο, που έπρεπε να επανάλθει. Χρησιμοποιείτε τον συχνά!», έγραψε στη νέα ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος.

Η φράση «Mission Accomplished» που χρησιμοποίησε εχθές ο Τραμπ σε ανάρτησή του, όπου ευχαριστούσε τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο «για τη σοφία τους και τον εξαιρετικό στρατό τους» και διαβεβαίωνε ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα, σχολιάστηκε πολύ αρνητικά από τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Τραμπ: Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα

Πολλά μέσα, μεταξύ των οποίων και το CNN απόρησαν γιατί ο Αμερικανός πρόεδρος επέλεξε να χρησιμοποιήσει τη φράση που «στοίχειωνε» τον προκάτοχό του, Τζορτζ Γ. Μπους στην οκταετή θητεία του και έγινε συνώνυμη με την αποτυχία του να τερματίσει έγκαιρα τον πόλεμο στο Ιράκ.

Η φράση χρησιμοποιήθηκε από τον τότε Αμερικανό πρόεδρο σε ομιλία του πάνω στο αεροπλανοφόρο Λίνκολν, κατά την οποία έμοιαζε να πανηγυρίζει πρόωρα για επιτυχία στον πόλεμο του Ιράκ.

«Βόμβα» ΗΠΑ: Δεν φεύγουμε από τη Συρία

Το σύνθημα «αποστολή εξετελέσθη» αναγραφόταν σε ένα πανό πάνω από το κεφάλι του Μπους, όμως ο πόλεμος συνεχιζόταν…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις