Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Να μην δαιμονοποιούμε την Ρωσία”
ΚΟΣΜΟΣ

“Να μην δαιμονοποιούμε την Ρωσία”

Ο Γερμανός πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ προειδοποίησε κατά της δαιμονοποίησης της Ρωσίας και δήλωσε ότι η χώρα του έχει να παίξει έναν ειδικό ρόλο για την διατήρηση του διαλόγου με τη Μόσχα, με δεδομένη την ιστορία της. ΝΑΤΟ: Η Ρωσία να δείξει υπευθυνότητα στη συριακή σύρραξη Σε συνέντευξή του που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή, ο Σοσιαλδημοκράτης Σταϊνμάιερ εκφράζει τις ανησυχίες του ότι οι […]

Ο Γερμανός πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ προειδοποίησε κατά της δαιμονοποίησης της Ρωσίας και δήλωσε ότι η χώρα του έχει να παίξει έναν ειδικό ρόλο για την διατήρηση του διαλόγου με τη Μόσχα, με δεδομένη την ιστορία της.

ΝΑΤΟ: Η Ρωσία να δείξει υπευθυνότητα στη συριακή σύρραξη

Σε συνέντευξή του που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή, ο Σοσιαλδημοκράτης Σταϊνμάιερ εκφράζει τις ανησυχίες του ότι οι αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποίησαν οι δυνάμεις της Δύσης κατά της Συρίας, εμπεριέχουν το ρίσκο μιας απευθείας σύγκρουσης μεταξύ αμερικανικών και ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων, για πρώτη φορά, σε συριακό έδαφος.

Συμφώνησαν Πούτιν και Ροχανί

«Βρισκόμαστε στο επόμενο στάδιο κλιμάκωσης της έντασης στις σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ», δήλωσε στην εφημερίδα Bild am Sonntag ο Σταϊνμάιερ, που υπηρέτησε δύο φορές ως υπουργός των Εξωτερικών της Γερμανίας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις