Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / “Βόμβα” ΗΠΑ: Δεν φεύγουμε από τη Συρία
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

“Βόμβα” ΗΠΑ: Δεν φεύγουμε από τη Συρία

Η πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χέιλι διεμήνυσε σήμερα ότι δεν πρόκειται να αποσυρθούν τα αμερικανικά στρατεύματα από τη Συρία μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι τους στην περιοχή. «Δεν πρόκειται να αποχωρήσουμε μέχρι να ξέρουμε ότι έχουμε επιτύχει όλα αυτά τα πράγματα» Μιλώντας στο δίκτυο Fox News, η Χέλι παρέθεσε τρεις στόχους των ΗΠΑ, οι οποίοι είναι οι εξής: […]

Η πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χέιλι διεμήνυσε σήμερα ότι δεν πρόκειται να αποσυρθούν τα αμερικανικά στρατεύματα από τη Συρία μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι τους στην περιοχή.

«Δεν πρόκειται να αποχωρήσουμε μέχρι να ξέρουμε ότι έχουμε επιτύχει όλα αυτά τα πράγματα»

Μιλώντας στο δίκτυο Fox News, η Χέλι παρέθεσε τρεις στόχους των ΗΠΑ, οι οποίοι είναι οι εξής: η διασφάλιση ότι χημικά όπλα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο συνιστά κίνδυνο στα αμερικανικά συμφέροντα, η καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους και ότι είναι σε πλεονεκτική θέση, για να προσέξει τι κάνει το Ιράν.

«Ο Άσαντ χρησιμοποίησε χλώριο και σαρίν»

Στόχος μας είναι να «δούμε τα αμερικανικά στρατεύματα να επιστρέφουν σπίτι, αλλά δεν πρόκειται να φύγουμε μέχρι να ξέρουμε ότι έχουμε διασφαλίσει αυτά τα πράγματα», τόνισε.

Όπως είπε, οι σχέσεις των ΗΠΑ με τη Ρωσία είναι «πολύ τεταμένες», εν μέρει λόγω της Συρίας, αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες ελπίζουν ακόμα σε μια καλύτερη σχέση.

ΝΑΤΟ: Η Ρωσία να δείξει υπευθυνότητα στη συριακή σύρραξη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις