Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αδιανόητο: Ο Φωκάς φωνάζει «να καεί η πο…να η Βουλή» (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αδιανόητο: Ο Φωκάς φωνάζει «να καεί η πο…να η Βουλή» (vid)

Συλλαλητήριο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις διοργάνωσαν χθες το απόγευμα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Καμάρα. Εκεί, σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό! Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με την Ένωση Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, ανέβηκε στο βήμα. Την ώρα που οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» φωνάζουν «να καεί, να καεί η πο…να η βουλή», ακούγεται να […]

Συλλαλητήριο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις διοργάνωσαν χθες το απόγευμα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Καμάρα.

Εκεί, σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό!

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με την Ένωση Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, ανέβηκε στο βήμα.

Την ώρα που οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» φωνάζουν «να καεί, να καεί η πο…να η βουλή», ακούγεται να επαναλαμβάνει κι ίδιος ενώ παράλληλα με τις κινήσεις των χεριών του τους παρακινεί να το φωνάζουν ακόμη πιο δυνατά.

Η Μαρέβα, για το ζήτημα της εγκληματικότητας

Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και την εισβολή του Σαββίδη που προκάλεσε τη διακοπή του αγώνα, είχε πει:

«Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με ένα μπουφάν, δεν είχε όπλο, η αστυνομία δεν είδε τίποτα. Δεν ξέρω από που προέρχεται η φωτογραφία αυτή. Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του.

Φαίνεται η είσοδος του Σαββίδη στο γήπεδο με το μπουφάν, ήθελε εξηγήσεις από τον διαιτητή, αποχώρησαν όλοι και κάποια στιγμή μπορεί να έβγαλε το μπουφάν του», είπε μιλώντας τότε στο ΘΕΜΑ 104.6.

Χθες, φώναζε:

«Το κατεστημένο της Αθήνας εδώ και 30 χρόνια όσο παρακολουθώ τον ΠΑΟ είναι το ίδιο. Το ΠΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό, αλλά εμείς (θα τους διαλύσουμε…».

«Κατά γενική ομολογία όλων των φιλάθλων, ο ΠΑΟΚ φέτος έπρεπε να πάρει το νταμπλ. Φέτος ή εμείς θα το πάρουμε ή κανείς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις