Το τελευταίο αντίο στον ήρωα σμηναγό (pics- vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο αντίο στον ήρωα σμηναγό (pics- vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σε ένα βουβό κλίμα ανείπωτης συγκίνησης η Ελλάδα αποχαιρετά τον ήρωα σμηναγό, Γιώργο Μπαλταδώρο. Στο Μορφοβούνι Καρδίτσας  παίζεται η τελευταία πράξη της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. Η οικογένειά του, σύζυγος, παιδιά, γονείς και μαζί τους όλοι οι Ελληνες αποχαιρετούν τον 34χρονο πιλότο. Γιώργος Μπαλταδώρος: Η τελευταία πράξη του δράματος (pics – vid) […]

14.04.2018 | 15:05

Σε ένα βουβό κλίμα ανείπωτης συγκίνησης η Ελλάδα αποχαιρετά τον ήρωα σμηναγό, Γιώργο Μπαλταδώρο.

Στο Μορφοβούνι Καρδίτσας  παίζεται η τελευταία πράξη της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. Η οικογένειά του, σύζυγος, παιδιά, γονείς και μαζί τους όλοι οι Ελληνες αποχαιρετούν τον 34χρονο πιλότο.

Γιώργος Μπαλταδώρος: Η τελευταία πράξη του δράματος (pics – vid)

Η κηδεία του, γίνεται αυτή την ώρα, παρουσία σύσσωμης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, φίλων, συγγενών και συναδέλφων του εκλιπόντος.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Μαίρη, οι γονείς του και ο αδερφός του Χρήστος. Η σύζυγός του δεν άντεξε τον πόνο. Κατέρρευσε, όπως ανέφερε η απεσταλμένη του Epsilon στην Καρδίτσα, λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία του.

Λίγο πριν αποχαιρετίσει τον άνθρωπό της, τον πατέρα των παιδιών της, τον άνθρωπο που το 2007 ξεκίνησε το ταξίδι της κοινής τους ζωής.

Exit mobile version