Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραμπ: Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραμπ: Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα

Ολόκληρος ο πλανήτης έχει στραμμένο το βλέμμα στη Συρία σήμερα. Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον αεροπορικό βομβαρδισμό της Δύσης κατά του συριακού καθεστώτος μέσω Twitter. Ευχαρίστησε επίσης τη Γαλλία και τη Βρετανία που μετείχαν στην επίθεση. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε σήμερα στο Twitter ότι οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί της Δύσης κατά […]

Ολόκληρος ο πλανήτης έχει στραμμένο το βλέμμα στη Συρία σήμερα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον αεροπορικό βομβαρδισμό της Δύσης κατά του συριακού καθεστώτος μέσω Twitter.

Ευχαρίστησε επίσης τη Γαλλία και τη Βρετανία που μετείχαν στην επίθεση.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε σήμερα στο Twitter ότι οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί της Δύσης κατά της συριακής κυβέρνησης «πραγματοποιήθηκαν άψογα» προσθέτοντας ότι: «Η Αποστολή Εξετελέσθη».

Με τους «βασιλιάδες» χτύπησε τη Συρία ο Τραμπ (vid)

«Ο αεροπορικός βομβαρδισμός πραγματοποιήθηκε άψογα χθες το βράδυ.  Ευχαριστώ την Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο για την σοφία και την ισχύ των ενόπλων δυνάμεών τους.

Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η Αποστολή Εξετελέσθη», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις