Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Κατρούγκαλος για ενδεχόμενη εμπλοκή της Ελλάδας στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κατρούγκαλος για ενδεχόμενη εμπλοκή της Ελλάδας στη Συρία

Η Ελλάδα θα συμμετέχει σε στρατιωτικές επιχειρήσεις μόνο εφόσον υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, τόνισε ο Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά. Αυτή είναι η πάγια θέση της Ελλάδας, σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών στον ΣΚΑΪ. Κουβέλης για Συρία: Με τίποτα να μην βρεθούμε μπροστά στον παραλογισμό Υπενθύμισε ότι και στο Αφγανιστάν η […]

Η Ελλάδα θα συμμετέχει σε στρατιωτικές επιχειρήσεις μόνο εφόσον υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, τόνισε ο Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά.

Αυτή είναι η πάγια θέση της Ελλάδας, σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών στον ΣΚΑΪ.

Κουβέλης για Συρία: Με τίποτα να μην βρεθούμε μπροστά στον παραλογισμό

Υπενθύμισε ότι και στο Αφγανιστάν η Αθήνα έστειλε δυνάμεις που δεν έλαβαν μέρος σε συγκρούσεις αλλά στην ανοικοδόμηση της χώρας. «Είμαστε μία ειρηνική χώρα», υπογράμμισε ο κ. Κατρούγκαλος.

Αναφερόμενος στην επίθεση που εξαπέλυσαν οι δυτικές δυνάμεις, σχολίασε ότι πρόκειται εν πολλοίς για επανάληψη των περσινών αμερικανικών πληγμάτων, απλά με συμμετοχή της Βρετανίας και τις Γαλλίας.

Επί μία ώρα «σφυροκοπούσαν» τη Συρία – «Ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Άσαντ»

Το θέμα της Συρίας και οι εξελίξεις στην περιοχή είναι πολύ σημαντικό θέμα για τη Νέα Δημοκρατία, δήλωσε από την πλευρά του ο Βασίλης Κικίλιας.

Ακόμη, έκανε λόγο για πολυσύνθετη κρίση στη Συρία, εξαιτίας της ανάμειξης πολλών χωρών και δυνάμεων που έχουν δικές τους βλέψεις και ατζέντες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις