Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Tόσκας: Θρηνεί η οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tόσκας: Θρηνεί η οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα του πιλότου του οποίου το μαχητικό αεροσκάφος Mirage2000-5 κατάπεσε βορειοανατολικά της Σκύρου, εκφράζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Τόσκας επισημαίνει: «Σήμερα θρηνεί η οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων έναν από τους φρουρούς του […]

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα του πιλότου του οποίου το μαχητικό αεροσκάφος Mirage2000-5 κατάπεσε βορειοανατολικά της Σκύρου, εκφράζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Τόσκας επισημαίνει: «Σήμερα θρηνεί η οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων έναν από τους φρουρούς του Αρχιπελάγους. Έπεσε στο πατριωτικό καθήκον. Τα συλλυπητήρια όλων μας στην οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα».

Ένας «ιδιότυπος» τηλεφωνικός διάλογος

Tην θλίψη της εξέφρασε και η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Βαθιά θλίψη και οδύνη για τον σμηναγό της πολεμικής μας αεροπορίας που έπεσε πάνω στο καθήκον. Η πατρίδα τον τιμά. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του», σημειώνει σε μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κυρία Γεννηματά.

Επιπροσθέτως η κυρία Γεννηματά είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη προκειμένου να ενημερωθεί για το περιστατικό ενώ ταυτόχρονα του εξέφρασε τα συλλυπητήριά της.

«Θυσιάστηκε για την Ελλάδα μας» – Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον πιλότο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις