Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ετικέτες ρούχων: Τι σημαίνουν;
PLUS

Ετικέτες ρούχων: Τι σημαίνουν;

Οι ετικέτες ρούχων που είναι χωμένες μέσα στα ρούχα μας τι ρόλο παίζουν, έχετε σκεφτεί ποτε; Μόλις φορέσουμε το αγαπημένο μας ρούχο, συνήθως αισθανόμαστε κάτι να μας «τσιμπάει»: τα χαρτάκι με τα σύμβολα πλύσης των ρούχων. Όσο κι αν έχουμε κάνει το πλυντήριο φίλο μας, το σίγουρο είναι ότι κανένας μας δεν γνωρίζει τι σημαίνουν […]

ετικέτες ρούχων

Οι ετικέτες ρούχων που είναι χωμένες μέσα στα ρούχα μας τι ρόλο παίζουν, έχετε σκεφτεί ποτε; Μόλις φορέσουμε το αγαπημένο μας ρούχο, συνήθως αισθανόμαστε κάτι να μας «τσιμπάει»: τα χαρτάκι με τα σύμβολα πλύσης των ρούχων. Όσο κι αν έχουμε κάνει το πλυντήριο φίλο μας, το σίγουρο είναι ότι κανένας μας δεν γνωρίζει τι σημαίνουν τα περισσότερα από όλα αυτά τα σύμβολα! Εννοείται ότι δεν αναφερόμαστε στην κλασική εικόνα της λεκάνης που μέσα γράφει στους πόσους βαθμούς  μπορούμε να πλύνουμε το ρούχο μας, αλλά όλα τα υπόλοιπα «κινέζικα» σηματάκια δίπλα της.

Για να μην κλάψετε τα ρούχα σας στην επόμενη πλύση ή να μην χαλάσετε το ολοκαίνουριο σας φόρεμα, δείτε τον παρακάτω οδηγό για το τι σημαίνουν αυτές οι δυσνοήτες ταμπέλες πλύσηςτων ρούχων.

«Διώξε» τη μυρωδιά του τσιγάρου από τα ρούχα σου

ετικέτες ρούχων
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις