Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Όλγα Φαρμάκη (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Όλγα Φαρμάκη (vid)

Η Όλγα Φαρμάκη αντιμετωπίζει καθημερινές δυσκολίες στο Survivor, καθώς η νοσταλγία για τους δικούς της ανθρώπους αποδεικνύονται «πληγές» στη σκέψη της οποία δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα οι συμπαίκτριες της Κατερίνα Δαλάκα και Εύη Σαλταφερίδου εξέφρασαν την ανησυχία τους μετά την ήττα στο έπαθλο επικοινωνίας, κάτι που όλοι […]

Όλγα Φαρμάκη

Η Όλγα Φαρμάκη αντιμετωπίζει καθημερινές δυσκολίες στο Survivor, καθώς η νοσταλγία για τους δικούς της ανθρώπους αποδεικνύονται «πληγές» στη σκέψη της οποία δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα οι συμπαίκτριες της Κατερίνα Δαλάκα και Εύη Σαλταφερίδου εξέφρασαν την ανησυχία τους μετά την ήττα στο έπαθλο επικοινωνίας, κάτι που όλοι είχαν πολύ ανάγκη.

Όλγα Φαρμάκη

«Τον τελευταίο καιρό η Όλγα είναι λίγο σκεπτική. Δεν είναι τόσο καλά ψυχολογικά όσον αφορά στον παιχνίδι. Προσπαθώ κι εγώ να της φτιάξω την ψυχολογία, να την κάνω να σκέφτεται πιο θετικά κι ότι έχουν περάσει οι πιο πολλές δυσκολίες και θα έρθουν όμορφα έπαθλα. Είναι πάρα πολύ καλή παίκτρια και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να σκέφτεται αρνητικά για το παιχνίδι και να βάζει τέτοιες σκέψεις στο μυαλό της», σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα.

Survivor: Νέα οικειοθελής αποχώρηση – Ποιος τα… μαζεύει (vid)

«Η Ολγίτσα αυτές τις ημέρες είναι λίγο σκεπτική. Εμένα δεν μου αρέσει, θέλω να την έχω δίπλα μου και να είναι χαρούμενη όπως την πρώτη μέρα που τη γνώρισα. Μακάρι να αλλάξει αυτό, να μην έχει πράγματα άλλα στο μυαλό της που να την χαλάνε και να είμαστε ξανά όπως στην αρχή», ανέφερε η Έυη Σαλταφερίδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις