Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Λένε πως είμαι ανιψιά ή κόρη της Χαρούλας Αλεξίου»
LIFESTYLE

«Λένε πως είμαι ανιψιά ή κόρη της Χαρούλας Αλεξίου»

Η βάση της είναι η Θεσσαλονίκη και ήρθε στην Αθήνα για να κάνει το όνειρο που είχε πραγματικότητα. Η Ζωή Παπαδοπούλου μιλά για την επαγγελματική της πορεία και τη ζωή της στην Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό «Λοιπόν». Πολλοί πιστεύουν ότι είσαι ανιψιά της Χαρούλας Αλεξίου Όχι, ούτε καν. Το έχω ακούσει αυτό, λένε πως […]

Η βάση της είναι η Θεσσαλονίκη και ήρθε στην Αθήνα για να κάνει το όνειρο που είχε πραγματικότητα. Η Ζωή Παπαδοπούλου μιλά για την επαγγελματική της πορεία και τη ζωή της στην Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό «Λοιπόν».

Πολλοί πιστεύουν ότι είσαι ανιψιά της Χαρούλας Αλεξίου

Όχι, ούτε καν. Το έχω ακούσει αυτό, λένε πως είμαι ανιψιά της Χαρούλας Αλεξίου, ότι είμαι κόρη της, ότι έχω κάποια συγγένεια μαζί της.

«Δεν βοηθάνε τα κορίτσια. Δεν κάνουν κάτι το εξαιρετικό» (vid)

Πώς έχει προκύψει αυτή η φήμη;

Η Χαρούλα με γνώρισε σε μια συναυλία που ήμουν με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Μετά από μερικούς μήνες με πήρε τηλέφωνο και μου έκανε πρόταση για να είμαστε μαζί το χειμώνα σε σχήμα. Είχε μια παραμυθένια ροή όλο αυτό που έχω ζήσει.

Πώς ένιωσες όταν σου τηλεφώνησε;

Ότι είχα ξυπνήσει και νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Με ρώτησε αν θέλω να τραγουδήσω μαζί της κι εννοείται ότι πήγα αμέσως. Σε σχέση με την ομοιότητα μας, η ίδια, όταν βρεθήκαμε, με κοιτούσε με ένα περίεργο ύφος και κόμπλαρα τρελά. Μου είπε: «Μου μοιάζεις, είσαι έτσι όπως ήμουν μικρή». Η Χαρούλα λειτούργησε ως μαμά, έτσι την ένιωσα, αλλά και ως δισκογραφική νονά. Στο χώρο είμαι γύρω στα 20 χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις