Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Οικογενειακή τραγωδία: Από την αιμομιξία στον… φόνο (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Οικογενειακή τραγωδία: Από την αιμομιξία στον… φόνο (vid)

Σοκάρει η φρικιαστική ιστορία της αιμομιξίας όπου ο πατέρας σκότωσε την κόρη του και το μωρό τους. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Κονέκτικατ, ενώ το… κουβάρι της οικογενειακής τραγωδίας αποκαλύφθηκε το 2017 και είχε προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ. Διαβάστε ακόμα Καταδικάστηκαν μάνα και κόρη που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου (pics) Ο 43χρονος Steven Pladl είχε παρατήσει τη […]

Σοκάρει η φρικιαστική ιστορία της αιμομιξίας όπου ο πατέρας σκότωσε την κόρη του και το μωρό τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Κονέκτικατ, ενώ το… κουβάρι της οικογενειακής τραγωδίας αποκαλύφθηκε το 2017 και είχε προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμα

Καταδικάστηκαν μάνα και κόρη που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου (pics)

Ο 43χρονος Steven Pladl είχε παρατήσει τη γυναίκα του για την 20χρονη βιολογική του κόρη, την οποία είχε δώσει για υιοθεσία όταν ήταν βρέφος.

Η κόρη του ήταν εκείνη που τον έψαξε και όταν τον βρήκε, ερωτεύτηκαν και σύναψαν σχέση, καρπός της οποίας ήταν ένα μωρό.

Όμως, λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα, η νεαρή ζήτησε να διακόψουν. Τότε, ο 43χρονος σκότωσε την 20χρονη κόρη του, τον 56χρονο θετό της πατέρα και το 7 μηνών αγοράκι τους.

Διαβάστε ακόμα

Το Ανώτατο Δικαστήριο «τελειώνει» τον Πιστόριους – Τι αποφάσισε (pics)

Στη συνέχεια, ο δράστης αυτοκτόνησε, καθώς βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα, πριν βάλει τέλος στη ζωή του, είχε τηλεφωνήσει στη μητέρα του για να της πει τι συνέβη.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις