Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πανικός στο λιμάνι: Πρόσκρουση πλοίου – Τραυματίστηκαν επιβάτες
ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός στο λιμάνι: Πρόσκρουση πλοίου – Τραυματίστηκαν επιβάτες

Πανικός επικράτησε στο λιμάνι του ελληνικού νησιού όπου προσέκρουσε το επιβατηγό οχηματαγωγό «Αχαιός». Το περιστατικό συνέβη κατά τη διαδικασία πρόσδεσης στο λιμάνι της Σκάλας στο Αγκίστρι. Εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Αίγινα-Αγκίστρι-Αίγινα-Πειραιάς. Το πλοίο «Αχαιός» προσέκρουσε στην προβλήτα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν άνθρωποι και να χρειαστεί να δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Διαβάστε ακόμα Αποκάλυψη! Τι συζήτησαν Γιλντιρίμ – Τσίπρας για […]

Πανικός επικράτησε στο λιμάνι του ελληνικού νησιού όπου προσέκρουσε το επιβατηγό οχηματαγωγό «Αχαιός».

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διαδικασία πρόσδεσης στο λιμάνι της Σκάλας στο Αγκίστρι. Εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Αίγινα-Αγκίστρι-Αίγινα-Πειραιάς.

Το πλοίο «Αχαιός» προσέκρουσε στην προβλήτα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν άνθρωποι και να χρειαστεί να δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε ακόμα

Αποκάλυψη! Τι συζήτησαν Γιλντιρίμ – Τσίπρας για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Σύμφωνα με το Λιμενικό, το πλοίο μεταφέρει 198 επιβάτες, εκ των οποίων πέντε τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στην Αίγινα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως τέσσερις εξ αυτών πήραν εξιτήριο.

Τα αίτια της πρόσκρουσης, μέχρι στιγμής, παραμένουν άγνωστα, και αναμένονται οι πραγματογνώμονες.

Οι υπόλοιποι 193 επιβάτες παραμένουν στο πλοίο, αν και δεν γνωρίζουν αν θα συνεχίσουν το ταξίδι τους με το ίδιο πλοίο ή αναμένουν άλλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις