Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θρήνος! «Έσβησε» γνωστός δημοσιογράφος του ΑΝΤ1
ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος! «Έσβησε» γνωστός δημοσιογράφος του ΑΝΤ1

Την τελευταία του πνοή άφησε, στη Ρώμη, ο γνωστός δημοσιογράφος σε ηλικία 85 ετών, Έντο Νταλάρα. Ο Ιταλός δημοσιογράφος υπήρξε ανταποκριτής επί σειρά ετών ελληνικών μέσων ενημέρωσης την δεκαετία του ’90 και συγκεκριμένα της εφημερίδας «Έθνος» και του τηλεοπτικού σταθμού «Αντέννα». Διαβάστε ακόμα Νεκρός δημοσιογράφος από πυρά Ισραηλινών Χαρακτηριστική του φράση ήταν «Από τη Ρώμη για […]

Την τελευταία του πνοή άφησε, στη Ρώμη, ο γνωστός δημοσιογράφος σε ηλικία 85 ετών, Έντο Νταλάρα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος υπήρξε ανταποκριτής επί σειρά ετών ελληνικών μέσων ενημέρωσης την δεκαετία του ’90 και συγκεκριμένα της εφημερίδας «Έθνος» και του τηλεοπτικού σταθμού «Αντέννα».

Διαβάστε ακόμα

Νεκρός δημοσιογράφος από πυρά Ισραηλινών

Χαρακτηριστική του φράση ήταν «Από τη Ρώμη για τον Αντέννα Έντο Νταλάρα!».

Ο Έντο Νταλάρα, υπήρξε ένας σημαντικός άνθρωπος στον χώρο της δημοσιογραφίας την οποία υπηρέτησε με πάθος, αγάπη και σεμνότητα.

Υπήρξε από τους πρώτους δημοσιογράφους που μετέδωσε στην Ελλάδα από την Λοζάνη την είδηση για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων από τη χώρα μας, όταν είχε ανακοινωθεί από την 106η Σύνοδο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Διαβάστε ακόμα

Στο… κρησφύγετο του Χίου: «Οπλοφορώ εδώ και επτά χρόνια»

Δυστυχώς, αυτή ήταν η τελευταία του ανταπόκριση. Ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη λίγα λεπτά μετά, του στέρησε οριστικά τη δυνατότητα να παραμείνει ενεργός στον στίβο της μάχιμης δημοσιογραφίας.

Παρόλα αυτά, κάθε καλοκαίρι ερχόταν στην Ελλάδα, μαζί με την σύζυγο του Λύδια Στεφανίδου, την Ελληνίδα ηθοποιό, η οποία υπήρξε αναντικατάστατος συμπαραστάτης του έως την τελευταία του στιγμή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις