Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η Παπανάτσιου για τις φορολογικές δηλώσεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Παπανάτσιου για τις φορολογικές δηλώσεις

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή στο TAXIS για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων με τα εισοδήματα του 2017. Αυτό προκύπτει από σχετικές δηλώσεις της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ. Η υφυπουργός ανέφερε ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από το διοικητή της ΑΑΔΕ, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανοίξει […]

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή στο TAXIS για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων με τα εισοδήματα του 2017.

Αυτό προκύπτει από σχετικές δηλώσεις της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ. Η υφυπουργός ανέφερε ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από το διοικητή της ΑΑΔΕ, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανοίξει η εφαρμογή για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Οι παγίδες στις φορολογικές δηλώσεις

Ανέφερε επίσης ότι μέχρι το τέλος Απριλίου θα ανακοινωθεί ο μεγαλύτερος όγκος των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων και ότι η αύξηση των αντικειμενικών τιμών δεν συνεπάγεται κατ’ ανάγκη και αύξηση του ΕΝΦΙΑ.

Δείτε εδώ τα πάντα για τις φορολογικές δηλώσεις 

Στα θετικά των εφετινών δηλώσεων συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα για ξεχωριστή υποβολή φορολογικών δηλώσεων μεταξύ συζύγων, καθώς πλέον τα ποσά των αποδείξεων για το κτίσιμο του αφορολογήτου θα αναγράφονται σε δύο ξεχωριστούς κωδικούς αντί σε έναν, όπως ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις