Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ο τέλειος τρόπος για να καθαρίζετε τα χαλάκια
PLUS

Ο τέλειος τρόπος για να καθαρίζετε τα χαλάκια

Τα μικρά χαλάκια που μπορεί να έχετε σε κουζίνα, χολ και μπάνιο γεμίζουν συνεχώς από τρίχες και ψίχουλα.  Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τα καθαρίζετε. Ξεκινήστε σκουπίζοντας με την ηλεκτρική σκούπα τα χαλάκια σας. Έπειτα γυρίστε το χαλί σας από την ανάποδη και σκουπίστε ξανά και από την κάτω μεριά. Σηκώνοντας το χαλί […]

Τα μικρά χαλάκια που μπορεί να έχετε σε κουζίνα, χολ και μπάνιο γεμίζουν συνεχώς από τρίχες και ψίχουλα.

 Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τα καθαρίζετε.

Ξεκινήστε σκουπίζοντας με την ηλεκτρική σκούπα τα χαλάκια σας. Έπειτα γυρίστε το χαλί σας από την ανάποδη και σκουπίστε ξανά και από την κάτω μεριά. Σηκώνοντας το χαλί σας από το πάτωμα θα διαπιστώσετε πως έχουν πέσει κι άλλα σκουπιδάκια που βρίσκονται στην μπροστινή μεριά του χαλιού σας και είχαν κολλήσει πάνω του.

Αν «τα έχεις» με αυτόν τον τύπο, η απιστία… καραδοκεί

Σκουπίστε το πάτωμα και απλώστε το χαλί σας από την καλή του μεριά. Σκουπίστε άλλη μια φορά την επιφάνειά του και γυρίστε το και πάλι από την ανάποδη. Αν το σηκώσετε και βρείτε και άλλα σκουπιδάκια στο πάτωμα τότε σκουπίστε και πάλι και επαναλάβετε μέχρι να μην βρίσκεται καθόλου σκουπιδάκια στο πάτωμα.

Αν έχετε βεράντα στην οποία μπορείτε να τινάξετε χαλιά μπορείτε να κάνετε και κάτι άλλο. Τινάξτε τα χαλιά σας και χτυπήστε τα με ένα ειδικό για αυτό το σκοπό εργαλείο.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις