Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Κάνε τα λουλούδια στο βάζο να κρατήσουν διπλά
PLUS

Κάνε τα λουλούδια στο βάζο να κρατήσουν διπλά

Οι περισσότεροι αγαπάμε τα λουλούδια και έτσι είτε τα αγοράζουμε είτε μας τα κάνουν δώρο, αφού ομορφαίνουν τον χώρο μας. Δες λοιπόν πώς μπορείς να κάνεις  τα λουλούδια στο βάζο να κρατήσουν περισσότερο: Ασπιρίνη: Η πιο γνωστή και δοκιμασμένη συνταγή. Βάλε μια σπασμένη ασπιρίνη στο νερό πριν βάλεις τα λουλούδια μέσα στο βάζο και μην […]

Οι περισσότεροι αγαπάμε τα λουλούδια και έτσι είτε τα αγοράζουμε είτε μας τα κάνουν δώρο, αφού ομορφαίνουν τον χώρο μας.

Δες λοιπόν πώς μπορείς να κάνεις  τα λουλούδια στο βάζο να κρατήσουν περισσότερο:

Ασπιρίνη: Η πιο γνωστή και δοκιμασμένη συνταγή. Βάλε μια σπασμένη ασπιρίνη στο νερό πριν βάλεις τα λουλούδια μέσα στο βάζο και μην ξεχνάς να αλλάζεις νερό που και που.

Λακ μαλλιών: Όπως διατηρεί το χτενισμα στα μαλλιά σου, ένα φστ θα κρατήσει περισσότερο και τα πέταλλα επάνω στο μπουκέτο σου.

Σόδα: Μόνο το 1/4 του ποτηριού σε ένα βάζο αρκεί για να ζωντανέψει τα ανθάκια σου και να τα κρατήσει έτσι περισσότερο. Αν δεν έχει σόδα, μπορεί να κάνει τη δουλειά και η γκαζόζα (!)

Βιάζεσαι να σιδερώσεις το T-shirt σου; Δες το κόλπο

Ζάχαρη: Φτιάξε το δικό σου “γιατρικό” με 3 κουταλάκια ζάχαρη και 2 κουταλάκια λευκό ξίδι για κάθε λίτρο νερού. όταν το φτιάχνεις καλό είναι το νερό να είναι χλιαρό ώστε να διαλυθεί καλύτερα η ζάχαρη. Η ζάχαρη θρέφει τον μίσχο και το ξίδι κρατά μακριά τα βακτήρια. Ο τέλειος συνδυασμός.

Νομίσματα: Το μέταλλο μέσα στο νερό θα βοηθήσει το μίσχο του λουλουδιού να μείνει όρθιος περισσότερο καιρό, όσο παράξενο και αν σου ακούγεται.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις