Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Βγήκε με αίματα από την πισίνα – Στα… μαχαίρια οι Διάσημοι (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Βγήκε με αίματα από την πισίνα – Στα… μαχαίρια οι Διάσημοι (vid)

Ένταση επικρατεί στο «στρατόπεδο» των Διασήμων, ενώ τραυματίστηκε και η Κατερίνα Δαλάκα. Στον αγώνα της με αντίπαλο τη Βιργινία, η παίκτρια των Διασήμων βγήκε με αίματα από την πισίνα, δίχως όμως αυτό να την επηρεάσει στην επίδοσή της. Συνέχισε κανονικά και κέρδισε. Πάντως, οι γιατροί της παραγωγής έτρεξαν κοντά της για τις πρώτες βοήθειες. «Δε λες που […]

Ένταση επικρατεί στο «στρατόπεδο» των Διασήμων, ενώ τραυματίστηκε και η Κατερίνα Δαλάκα.

Στον αγώνα της με αντίπαλο τη Βιργινία, η παίκτρια των Διασήμων βγήκε με αίματα από την πισίνα, δίχως όμως αυτό να την επηρεάσει στην επίδοσή της. Συνέχισε κανονικά και κέρδισε.

Πάντως, οι γιατροί της παραγωγής έτρεξαν κοντά της για τις πρώτες βοήθειες. «Δε λες που δεν έσπασα το δόντι;» σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα στην Όλγα Φαρμάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα

Survivor: Έφυγαν χώρια και γύρισαν… ερωτευμένοι (pics)

Έπειτα από το ντέρμπι, οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο άνεσης και τα κρεβάτια επέστρεψαν στην καλύβα τους. Αλλά τα κορίτσια ήθελαν τα τα αλλάξουν.

«Κάναμε κάποιες ανακατατάξεις διότι κι όταν τα είχαμε τα κρεβάτια κοιμόμασταν με ένα συγκεκριμένο τρόπο τις τρεις εβδομάδες. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να το αλλάζουμε. Τα κορίτσια ήμασταν πίσω. Ο Σώζων θέλει να κοιμάται κάθετα και από τη στιγμή που κάθετα δεν χωράει με εμάς πίσω του είπαμε να πάει μπροστά όπως ήταν και παλαιότερα, όταν πρωτοήρθε», ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα.

Στον αντίποδα, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος σχολίασε το εξής: «Εντάξει, ας μην τρώω τον ήλιο πάντα εγώ. Τα κρεβάτια άκουσα ότι θέλουν να τα διαμορφώσουν τα κορίτσια. Δεν τα βολεύει έτσι. Τα βολεύει αλλιώς. Δεν γνωρίζω. Ό,τι θέλουν ας κάνουν. Εγώ ένα χώρο να κοιμάμαι θέλω. Δεν με ενδιαφέρει. Αρκεί να μην έχω βαβούρα στο κεφάλι μου».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις