Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατεπείγουσα έρευνα της ΕΛΑΣ, μετά από ένα… ποστ!
LIFESTYLE

Κατεπείγουσα έρευνα της ΕΛΑΣ, μετά από ένα… ποστ!

Στην Κρήτη πέρασε το Πάσχα με τον σύζυγο και τα παιδιά της η Ελένη Μενεγάκη. Πού να ήξερε όμως όταν ανέβαζε το βίντεο στο Instagram, ότι θα είχε μπελάδες με τον νόμο! Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Πατρίς, η παρουσιάστρια  φαίνεται ότι θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, για το βίντεο που τη δείχνει μια παρέα Κρητικών […]

Στην Κρήτη πέρασε το Πάσχα με τον σύζυγο και τα παιδιά της η Ελένη Μενεγάκη.

Πού να ήξερε όμως όταν ανέβαζε το βίντεο στο Instagram, ότι θα είχε μπελάδες με τον νόμο!

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Πατρίς, η παρουσιάστρια  φαίνεται ότι θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, για το βίντεο που τη δείχνει μια παρέα Κρητικών να  λένε μια μαντινάδα στην ίδια και τον σύζυγό της.

Ο λόγος για τις μπαλωθιές που ακούγονται!

Power of Love: «Σε ενοχλεί που γύρισα πίσω έστω και λίγο;» (vid)

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε προανάκριση για τους άσκοπους πυροβολισμούς που ακούγονται στο βίντεο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ίδιος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη Λαγουδάκης ζήτησε κατεπείγουσα έρευνα για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση του επικίνδυνου αυτού εθίμου.

Η διαταγή για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που η κα. Μενεγάκη ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είδαν χιλιάδες «ακόλουθοί» της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που θα διερευνήσουν την υπόθεση θα πρέπει να εντοπίσουν το μέρος όπου βρισκόταν η κα Μενεγάκη, οι μαντιναδολόγοι και οργανοπαίχτες που τη συνόδευαν, η ταυτότητά τους, η ημέρα και ο χρόνος που ρίχτηκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί.

«Φαρμάκι» για τη Ραμόνα: Εγώ δεν πάω σε κω…μπαρα, ούτε σε σκυλάδικα του 17ου χλμ (vid)

Αφού βρεθούν,θα κληθούν να καταθέσουν για το εάν γνωρίζουν ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που αν και δε φαίνονται στο σχετικό βίντεο ευθύνονται για τους άσκοπους πυροβολισμούς.

Μεταξύ εκείνων που θα κληθούν να καταθέσουν και θα ερωτηθούν είναι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές και η Ελένη Μενεγάκη, αλλά και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος.

https://www.instagram.com/p/BhUHsIUBLcS/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις