Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άκουσαν το… σήμα κινδύνου – Ούτε ένα αεροπλάνο! (pic)
ΚΟΣΜΟΣ

Άκουσαν το… σήμα κινδύνου – Ούτε ένα αεροπλάνο! (pic)

Ούτε ένα αεροπλάνο, λόγω της έκρυθμης κατάστασης, δεν πετά πάνω από τη Συρία. Σύμφωνα με την εικόνα που δημοσιεύει το flightradar24, οι πτήσεις πάνω από εκεί τελείωσαν ύστερα από την προειδοποίηση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια της Αεροναυτιλίας (Eurocontrol). Τα πολεμικά… παιχνίδια ΗΠΑ – Ρωσία και η τεταμένη κατάσταση στη Συρία οδήγησαν τις αεροπορικές […]

Ούτε ένα αεροπλάνο, λόγω της έκρυθμης κατάστασης, δεν πετά πάνω από τη Συρία.

Σύμφωνα με την εικόνα που δημοσιεύει το flightradar24, οι πτήσεις πάνω από εκεί τελείωσαν ύστερα από την προειδοποίηση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια της Αεροναυτιλίας (Eurocontrol).

Τα πολεμικά… παιχνίδια ΗΠΑ – Ρωσία και η τεταμένη κατάσταση στη Συρία οδήγησαν τις αεροπορικές εταιρείες να κάνουν αλλαγές στα δρομολόγιά τους.

Διαβάστε ακόμα

«Καμπανάκι» 72 ωρών για τις προσεχείς πτήσεις – Μυρίζει… μπαρούτι!

Όπως δείχνει η εικόνα, κανένα αεροσκάφος δεν βρίσκεται στον εναέριο χώρο της χώρας, καθώς ο εναέριος κυκλοφοριακός φόρτος έχει μεταφερθεί στα σύνορα προς την πλευρά της Τουρκίας και του Ιράκ.

Θυμίζουμε πως από την Τρίτη (10/4) υπάρχει προειδοποίηση για τις εταιρείες αεροπορικών μεταφορών ώστε να επιδείξουν μεγάλη προσοχή στον εναέριο χώρο της ανατολικής Μεσογείου τις επόμενες ώρες, λόγω της πιθανής έναρξης αεροπορικών πληγμάτων στη Συρία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις