Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φρίκη! Έσπασαν τα πόδια σκύλου και τον παράτησαν (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη! Έσπασαν τα πόδια σκύλου και τον παράτησαν (pics)

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι βρέθηκε ένας σκύλος με σπασμένα πόδια και αβοήθητος. Σύμφωνα με το patrisnews. com, σε ένα χωριό της Ηλείας, επί δύο ολόκληρους μήνες το σκυλί σερνόταν καθώς τα πίσω του πόδια ήταν παράλυτα και διαλυμένα- από τροχαίο. Το θέμα αρχικά έγινε γνωστό από ιστοσελίδα ενώ ακολούθησε και καταγγελία. Το σκυλί σε άθλια κατάσταση […]

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι βρέθηκε ένας σκύλος με σπασμένα πόδια και αβοήθητος.

Σύμφωνα με το patrisnews. com, σε ένα χωριό της Ηλείας, επί δύο ολόκληρους μήνες το σκυλί σερνόταν καθώς τα πίσω του πόδια ήταν παράλυτα και διαλυμένα- από τροχαίο.

Το θέμα αρχικά έγινε γνωστό από ιστοσελίδα ενώ ακολούθησε και καταγγελία. Το σκυλί σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε και βρίσκεται στο ιατρείο της κτηνιάτρου, Παναγιώτας Τσάγκου.

Διαβάστε ακόμα

Τσουχτερό πρόστιμο για κακοποίηση ζώου (pics)

«Το περιστατικό με αυτόν το σκύλο αποτελεί ό,τι πιο σκληρό έχω δει. Από τη πρώτη στιγμή προσπάθησα να βελτιώσω όσο ήταν δυνατό την κλινική του εικόνα. Εκτός από τα αχρηστευμένα πόδια και το κάταγμα στη σπονδυλική του στήλη, έφερε πολλαπλά τραύματα και πληγές από το σύρσιμο», τόνισε η κτηνίατρος.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, θα το παραλάβει η Πανελλήνια Ομοσπονδία κατά της κακοποίησης των ζώων και θα το μεταφέρει στην Αθήνα.

«Τούτες τις μέρες ήρθαμε για άλλη μια φορά αντιμέτωποι με εκείνη την εικόνα των ανθρώπων που μας τρομάζει. Ένα σκυλί χτυπημένο, με τα δυο πόδια να σέρνονται και με κάταγμα στη σπονδυλική στήλη να περιφέρεται μέσα στους δρόμους του χωριού, να το βλέπουν για μέρες και κανείς να μην ευαισθητοποιείται», εξέφρασε η καθηγήτρια Κοινωνιολογίας και αντιπρόεδρος της Φιλοζωικής Λεχαινών, Μαρία Αργυροπούλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις