Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τρόμος σε κομμωτήριο: Τον έδεσαν και πυροβόλησαν
ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος σε κομμωτήριο: Τον έδεσαν και πυροβόλησαν

Η έρευνα των αστυνομικών για την εξιχνίαση της υπόθεσης συνεχίζεται. Στόχος να αναλυθεί το οπτικοακουστικό υλικό και να γίνει η βαλλιστική εξέταση του βλήματος ώστε να συλληφθούν οι δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη dimokratiki. gr, φαίνεται πως ο 33χρονος έπεσε θύμα ληστείας από δύο κουκουλοφόρους, που τον ακινητοποίησαν στο κομμωτήριο, δένοντάς τον σε μια καρέκλα. Διαβάστε ακόμα […]

Η έρευνα των αστυνομικών για την εξιχνίαση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Στόχος να αναλυθεί το οπτικοακουστικό υλικό και να γίνει η βαλλιστική εξέταση του βλήματος ώστε να συλληφθούν οι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη dimokratiki. gr, φαίνεται πως ο 33χρονος έπεσε θύμα ληστείας από δύο κουκουλοφόρους, που τον ακινητοποίησαν στο κομμωτήριο, δένοντάς τον σε μια καρέκλα.

Διαβάστε ακόμα

Βίντεο – θησαυρός στην ΕΛ.ΑΣ για τη ληστεία στην Κηφισιά

Τον απείλησαν με όπλο, πυροβόλησαν σε μια ντουλάπα για εκφοβισμό και ακολούθως παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο από το οποίο αφαίρεσαν το περιεχόμενό του, το πορτοφόλι του, που περιείχε 1.000 ευρώ και από το ταμείο 300 ευρώ περίπου.

Όπως προκύπτει, οι δύο δράστες είναι αλλοδαποί, ενώ το θύμα κατέθεσε ότι δεν δεχόταν απειλές κατά της ζωής του. Θυμίζουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε τον Γενάρη του 2018.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις