Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοβαρή επιπλοκή στην υγεία του 52χρονου επιχειρηματία
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρή επιπλοκή στην υγεία του 52χρονου επιχειρηματία

Σοβαρή επιπλοκή σημειώθηκε στην υγεία του 52χρονου επιχειρηματία, Αλέξανδρου Σταματιάδη. Επιπλοκή εμφάνισε το 52χρονο θύμα, που παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς». Νοσηλεύεται για 10η ημέρα, ενώ σήμερα (12/4) παρουσίασε επιπλοκές με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν ιδιαίτερα οι γιατροί του νοσοκομείου. Διαβάστε ακόμα Βίντεο – θησαυρός στην ΕΛ.ΑΣ για τη ληστεία […]

Σοβαρή επιπλοκή σημειώθηκε στην υγεία του 52χρονου επιχειρηματία, Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Επιπλοκή εμφάνισε το 52χρονο θύμα, που παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Νοσηλεύεται για 10η ημέρα, ενώ σήμερα (12/4) παρουσίασε επιπλοκές με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν ιδιαίτερα οι γιατροί του νοσοκομείου.

Διαβάστε ακόμα

Βίντεο – θησαυρός στην ΕΛ.ΑΣ για τη ληστεία στην Κηφισιά

Σημειώνεται, ότι ο οργανισμός είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος από τα πολλαπλά τραύματα και τις σοβαρές  βαριές χειρουργικές επεμβάσεις.

0 52χρονος επιχειρηματίας φέρει τραύματα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Υποβλήθηκε σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των τραυμάτων στο ήπαρ, τον δεξιό νεφρό και τον πνεύμονα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις