Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια η Φανή Τζέλη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια η Φανή Τζέλη

Την 3η θέση κατάφερε να κατακτήσει η Φανή Τζέλη στο Ταεκ Βο Ντο. «Χτύπησε» και πάλι η γνωστή αθλήτρια, έξι μήνες μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Ευρωπαϊκό νεανίδων και λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο προκριματικό τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων. Κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα -55 κιλά του […]

Την 3η θέση κατάφερε να κατακτήσει η Φανή Τζέλη στο Ταεκ Βο Ντο.

«Χτύπησε» και πάλι η γνωστή αθλήτρια, έξι μήνες μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Ευρωπαϊκό νεανίδων και λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο προκριματικό τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων.

Κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στα -55 κιλά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος νεανίδων που φιλοξενείται για 3η ημέρα στο Χαμαμέτ της Τυνησίας.

Διαβάστε ακόμα

Κορίτσια… θρύλος: «Υπερήφανη όλη τη φίλαθλη Ελλάδα» (pics)

«Η Τζέλη ήταν σε εξαιρετικά καλή αγωνιστική κατάσταση. Το έδειξε πριν από λίγες ώρες στο προκριματικό τουρνουά, το έδειξε και σήμερα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η Τζέλη είναι άξιο μέλος της νέας φουρνιά αθλητών και αθλητριών που έχει το ελληνικό ταεκβοντό.  Μια φουρνιά πολλά υποσχόμενη», δήλωσε ο προπονητής Παντελής Εφραιμίδης.

Και κατέληξε: «Εύχομαι τόσο η Τζέλη, όσο και τα άλλα δύο παιδιά που πήραν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, οι οποίοι σημειωτέον αποτελούν επιτυχημένες επιλογές της ομοσπονδίας, να μας  κάνουν υπερήφανους τον επόμενο Οκτώβριο και στο Μπουένος Άιρες».

Αυτό είναι το 26ο μετάλλιο της Ελλάδας σε παγκόσμια πρωταθλήματα εφήβων/νεανίδων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις