Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η γκολάρα Μανωλά από την εξέδρα του «Ολίμπικο»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η γκολάρα Μανωλά από την εξέδρα του «Ολίμπικο»

Ο Μανωλάς έγραψε ιστορία, κάνοντας το 3-0 της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα στο 82’ για να δώσει την επική πρόκριση στην ομάδα του. Μετά το ματς τόνισε ότι όλοι στην Ρώμη πίστευαν ότι η ανατροπή μπορεί να έρθει. «Δεν με νοιάζει αν θα γραφτεί το όνομά μου στην ιστορία. Με νοιάζει που η Ρόμα προκρίθηκε στα ημιτελικά […]

Ο Μανωλάς έγραψε ιστορία, κάνοντας το 3-0 της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα στο 82’ για να δώσει την επική πρόκριση στην ομάδα του. Μετά το ματς τόνισε ότι όλοι στην Ρώμη πίστευαν ότι η ανατροπή μπορεί να έρθει.

«Δεν με νοιάζει αν θα γραφτεί το όνομά μου στην ιστορία. Με νοιάζει που η Ρόμα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League απέναντι στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Το πιστέψαμε από το πρώτο παιχνίδι. Μπορεί να χάσαμε με 4-1, αλλά δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι. Δείξαμε τι ομάδα είμαστε. Ξέραμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και δείξαμε τη δύναμή μας.

Βαλβέρδε: Είμαστε απογοητευμένοι

Ερχόμασταν από τρία αρνητικά αποτελέσματα, είχαμε πολύ άγχος, αλλά δώσαμε τα πάντα και αποδείξαμε ότι αν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, κανένας δεν μπορεί να μας κερδίσει», τόνισε ο Έλληνας αμυντικός.

Τα «πήρε» ο Ρονάλντο: «Δεν μπορώ να…»

Παρακάτω δείτε το γκολ που πέτυχε ο Ελληνας στόπερ και έκανε το 3-0 επί της Μπαρτσελόνα έτσι όπως το κατέγραψε ένας φίλος των Ρωμαίων από τις εξέδρες του «Ολίμπικο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις