Αμυγδαλέλαιο: Θεραπευτικές ιδιότητες και τρόποι χρήσης

ΥΓΕΙΑ

Αμυγδαλέλαιο: Θεραπευτικές ιδιότητες και τρόποι χρήσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Το αμυγδαλέλαιο περιέχει βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Κ, ιχνοστοιχεία, όπως ασβέστιο, χλώριο, μαγνήσιο και φώσφορο. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και περιέχει ψευδάργυρο και σίδηρο. Δείτε τις θεραπευτικές δράσεις, ιδιότητες και χρήσεις που περιέχει: Για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας, εφαρμόστε το αμυγδαλέλαιο το βράδυ και αφήστε […]

11.04.2018 | 10:07

Το αμυγδαλέλαιο περιέχει βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Κ, ιχνοστοιχεία, όπως ασβέστιο, χλώριο, μαγνήσιο και φώσφορο. Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και περιέχει ψευδάργυρο και σίδηρο.

Δείτε τις θεραπευτικές δράσεις, ιδιότητες και χρήσεις που περιέχει:

Για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας, εφαρμόστε το αμυγδαλέλαιο το βράδυ και αφήστε το να δράσει κατά τη διάρκεια του ύπνου σας.

Προσφέρει υγεία και λάμψη στα μαλλιά. Είναι εξαιρετικό μαλακτικό και ευεργετικό, ιδιαίτερα για τις άκρες των μαλλιών. Εφαρμόστε το, μερικές ώρες πριν από το λούσιμο στις άκρες των μαλλιών σας.

Οι 11 πιο κοινές αλλεργίες

Το αμυγδαλέλαιο είναι καταπραϋντικό και αντιφλεγμονώδες οπότε κάνει πολύ καλό σε περιπτώσεις ερεθισμών όπως για παράδειγμα μετά από την αποτρίχωση.

Είναι πολύ χρήσιμο σε περιπτώσεις ξηροδερμίας και ερεθισμών του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής.

Είναι εξαιρετικό καθαριστικό για κάθε τύπο δέρματος.

Μικρές λοιμώξεις, ερεθισμοί, εγκαύματα, πληγές, ακόμα και το έκζεμα μπορεί επίσης ν’ αντιμετωπιστούν και να θεραπευτούν με τη χρήση του αμυγδαλέλαιου.

 

 

 

Exit mobile version