Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κίνηση – έκπληξη της Κατερίνας Παπακώστα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνηση – έκπληξη της Κατερίνας Παπακώστα

Σε μια νέα κίνηση προχωρά η Κατερίνα Παπακώστα. Η ανεξάρτητη βουλευτής, που διεγράφη από το κόμμα της ΝΔ τον περασμένο Οκτώβριο, κυρίως λόγω δηλώσεων εναντίον του Άδωνι, το τελευταίο διάστημα κάνει πυκνές… εμφανίσεις. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που εξαπολύει πυρά εναντίον του κόμματος με επίκεντρο κυρίως «κοινωνικά θέματα». «Πλάτη» Βέττα στον Καμμένο – […]

Σε μια νέα κίνηση προχωρά η Κατερίνα Παπακώστα.

Η ανεξάρτητη βουλευτής, που διεγράφη από το κόμμα της ΝΔ τον περασμένο Οκτώβριο, κυρίως λόγω δηλώσεων εναντίον του Άδωνι, το τελευταίο διάστημα κάνει πυκνές… εμφανίσεις.

Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που εξαπολύει πυρά εναντίον του κόμματος με επίκεντρο κυρίως «κοινωνικά θέματα».

«Πλάτη» Βέττα στον Καμμένο – «Σε όσους δεν αρέσει… ξύδι» (vid)

Την κινητικότητα αυτή φαίνεται πως πλέον έχει επιλέξει να την εντάξει σε μία νέα πολιτική πρωτοβουλία με το όνομα Ν.Ε.Ο., όπως αφήνει να εννοηθεί και με ανάρτησή της στο Τwitter.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακοίνωση του νέου κόμματος θα γίνει από την δημόσια τηλεόραση της Θεσσαλονίκης το επόμενο διάστημα.

Αντώναρος: Ο Σαμαράς μπορεί να ονειρεύεται την επάνοδό του

Η Κατερίνα Παπακώστα είχε αφήσει υπονοούμενα ότι ετοιμάζεται νέο κόμμα, από τις αρχές του 2018.

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm», η ανεξάρτητη βουλευτής στην ερώτηση εάν κρίνει πως υφίσταται χώρος για την ίδρυση νέου κόμματος, ιδεολογικά τοποθετημένου στη δεξιά, είχε απαντήσει τον περασμένο Ιανουάριο:

«Η πολιτική απεχθάνεται τα κενά, όπως και η φύση. Όταν αφήσεις χώρο, κάποιος θα έλθει να καταλάβει τον χώρο που εσύ αφήνεις. Θα πρέπει να προσέξουμε όλοι στον χώρο που αφήνουμε».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις