Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χωρίς δεκάρα στην τσέπη η Χειλουδάκη
LIFESTYLE

Χωρίς δεκάρα στην τσέπη η Χειλουδάκη

Η Τζένη Χειλουδάκη έγινε ξαφνικά γνωστή πριν από πολλά χρόνια λόγω της σχέσης της με τον τότε εισαγγελέα Ρόδου, Γιώργο Σακελλαρόπουλο. Ακολούθησε μια ζωή μέσα στα «φώτα» και πλέον ζει αποτραβηγμένη από τα πάντα στην Σητεία. Περιστασιακά εργάζεται ως DJ, περιμένει κάποια χρήματα που υποστηρίζει ότι της χρωστούν από εκδοτικό οίκο και με δεδομένο ότι αδυνατεί […]

Η Τζένη Χειλουδάκη έγινε ξαφνικά γνωστή πριν από πολλά χρόνια λόγω της σχέσης της με τον τότε εισαγγελέα Ρόδου, Γιώργο Σακελλαρόπουλο.

Ακολούθησε μια ζωή μέσα στα «φώτα» και πλέον ζει αποτραβηγμένη από τα πάντα στην Σητεία.

Περιστασιακά εργάζεται ως DJ, περιμένει κάποια χρήματα που υποστηρίζει ότι της χρωστούν από εκδοτικό οίκο και με δεδομένο ότι αδυνατεί να ανταποκριθεί στα έξοδά της υπέβαλε αίτηση για το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης των 200 ευρώ.

Καλογρίδη – Λυκουρέζος: Η φωτογραφία που «κατέβηκε» σε χρόνο dt (pic-vid)

Όπως αναφέρει η Δημοκρατική της Ρόδου, η Τζένη Χειλουδάκη έχει επιλέξει την ήρεμη ζωή.

Φροντίζει με μεγάλη αγάπη αδέσποτα ζώα, όμως επειδή η οικονομική της κατάσταση δεν επιτρέπει να καλύπτει τις ανάγκες των τετράποδων φίλων της –ούτε καν της ίδιας- με την βοήθεια των φίλων της καταφέρνει να τα βγάζει πέρα.

Ζει με δωρεές αφού «εκεί με οδήγησε η χαζομάρα της νιότης μου που δεν κράτησα τα χρήματά μου όταν αυτά έπεφταν τσουβάλια στα πόδια μου», όπως εξομολογείται η ίδια.

Eχει μαζέψει δεκάδες αδέσποτα ζώα από τον δρόμο όλα αυτά τα χρόνια.

Σήμερα έχει εννέα «σκυλόπαιδα» και εννέα «γατόπαιδα» όπως τα αποκαλεί τα οποία φροντίζει από οικονομικές συνεισφορές των φίλων της.

«Δεν ντρέπομαι καθόλου να κάνω τη ζητιάνα για αυτά… Καθόλου όμως… Ανθρώπινο είναι… Μέχρι λοιπόν να γίνει το δικαστήριο και να πάρω τα χρήματα που μου οφείλει ο εκδοτικός οίκος, θα ζητιανεύω για να είναι ασφαλή και χορτάτα τα “παιδιά” μου…», εξομολογείται.

Το «θαύμα» για τον Αγγελίδη και την οικογένειά του (vid)

Τώρα, προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η Νεφέλη.

Πρόκειται για το σκυλί που έσωσε πριν από 10 χρόνια από τη Ρόδο «από ένα πρεζόνι που πάνω στη χαρμάνα του είχε ξεκοιλιάσει τη γάτα του και σίγουρα η Νεφέλη θα κακοπερνούσε στα χέρια του», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η Τζένη Χειλουδάκη, αποκαλύπτει ακόμη ότι φίλος της από τη Θεσσαλονίκη της καλύπτει τα έξοδα για το ρεύμα και το τηλέφωνο.

Επειδή χρειάστηκε δύο φορές να της καλύψει η μητέρα της το ενοίκιο από την σύνταξή της υπέβαλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και από τον επόμενο μήνα πλέον, θα παίρνει το επίδομα των 200 ευρώ ως άπορη.

Τουλάχιστον ώσπου να πάρει τα χρήματα από τον εκδοτικό…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις