Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το Τwitter κοροϊδεύει τώρα τον Τέρενς Κουίκ
ΕΛΛΑΔΑ

Το Τwitter κοροϊδεύει τώρα τον Τέρενς Κουίκ

Αντιδράσεις και πολύ γέλιο έχει προκαλέσει στα social media το ταξίδι του υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τον Απόδημο Ελληνισμό Τέρενς Κουίκ, σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής. Αλλοι σχολιάζουν τις δωρεάν διακοπές του υφυπουργού, άλλοι σχολιάζουν δεικτικά τις «ευκαιρίες» για ελληνικές επενδύσεις σε χώρες όπως η Μοζαμβίκη και η Μποτσουάνα που ανακάλυψε ο Τέρενς Κουίκ, ενώ […]

Αντιδράσεις και πολύ γέλιο έχει προκαλέσει στα social media το ταξίδι του υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τον Απόδημο Ελληνισμό Τέρενς Κουίκ, σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.

Αλλοι σχολιάζουν τις δωρεάν διακοπές του υφυπουργού, άλλοι σχολιάζουν δεικτικά τις «ευκαιρίες» για ελληνικές επενδύσεις σε χώρες όπως η Μοζαμβίκη και η Μποτσουάνα που ανακάλυψε ο Τέρενς Κουίκ, ενώ πλέον επιστρατεύθηκε και ο πρίγκιπας Κάρολος.

Το μήνυμα του Κουίκ για τον Ελληνισμό

O Von Τέρενς Σπένσερ Νικόλαος Κουίκ χτίζει γέφυρες μ τς Έλληνες τς Υποσαχάριας Αφρικής την ώρα που έχει κόψει την καλημέρα στους Έλληνες της Υπερσαχάριας Αφρικής (aka Ελλάδα) π χρηματοδοτούν τς χλιδάτες τουριστικές εξορμήσεις του Τι ψηφίσατε βρε αστείοι.

Θα μας πει ποσο μας κοστιζει ολη αυτη η εκδρομη;

Γατάκι Τέρενς

Ο Τέρενς Κουίκ έδωσε απάντηση κάνοντας λόγο για νευρωτικούς και κομπλεξικούς δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις