Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Περιγραφή – σοκ για τη ληστεία: «Βίασαν τη ζωή μας»
ΕΛΛΑΔΑ

Περιγραφή – σοκ για τη ληστεία: «Βίασαν τη ζωή μας»

Τη στιγμή που εισέβαλαν στο σπίτι τους οι δράστες για να τους ληστέψουν περιγράφουν οι παθόντες. Η αντιδήμαρχος Γλυφάδας, ο σύζυγος και η κόρη τους γύρισαν τη Δευτέρα (9/4) το βράδυ στο σπίτι τους, από τις διακοπές του Πάσχα. Στην οικία επιχείρησε να μπει πρώτα η σύζυγος, αλλά όταν προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, δεν τα κατάφερε, […]

Τη στιγμή που εισέβαλαν στο σπίτι τους οι δράστες για να τους ληστέψουν περιγράφουν οι παθόντες.

Η αντιδήμαρχος Γλυφάδας, ο σύζυγος και η κόρη τους γύρισαν τη Δευτέρα (9/4) το βράδυ στο σπίτι τους, από τις διακοπές του Πάσχα.

Στην οικία επιχείρησε να μπει πρώτα η σύζυγος, αλλά όταν προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, δεν τα κατάφερε, αφού ήταν κλειστός ο σύρτης και δεν άνοιγε. Πανικόβλητη η γυναίκα βγήκε φωνάζοντας πως πρόκειται για ληστεία.

Διαβάστε ακόμα

Καρέ – καρέ η ληστεία στον Ασπρόπυργο (vid)

Όπως περιέγραψε ο σύζυγός στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ανέβηκε ο ίδιος πάνω και άναψε τα φώτα. Τότε, όπως εκτιμά, οι ληστές έφυγαν από το σπίτι, θεωρώντας ότι ήταν μέσα στο διαμέρισμα, όταν έφτασε η οικογένεια.

«Μπήκαν από το παράθυρο, προσπάθησε να ανοίξει τις μπαλκονόπορτες, έριξαν τελείως την πόρτα του παιδικού δωματίου και προφανώς μπήκε και άλλος συνεργός. Βίασαν τη ζωή μας, νιώσαμε τέτοιο σοκ, εγώ για τα κορίτσια, το παιδί δεν μπορεί να κοιμηθεί», εξήγησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις