Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τα δάκρυα του Μανωλά – Οι πρώτες του δηλώσεις (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα δάκρυα του Μανωλά – Οι πρώτες του δηλώσεις (vid)

Τη Ρόμα στα ημιτελικά του Champions League έστειλε ο Κώστας Μανωλάς, αποκλείοντας έτσι τη Μπαρτσελόνα. Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής έγραψε… ιστορία μετά την επική πρόκριση της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα, κάνοντας το 3 – 0 στο 82’. Και όπως ήταν φυσικό, ο ανιψιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Στέλιου Μανωλά, συγκινήθηκε λόγω της έντασης της στιγμής και έβαλε τα κλάματα. Διαβάστε ακόμα […]

Τη Ρόμα στα ημιτελικά του Champions League έστειλε ο Κώστας Μανωλάς, αποκλείοντας έτσι τη Μπαρτσελόνα.

Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής έγραψε… ιστορία μετά την επική πρόκριση της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα, κάνοντας το 3 – 0 στο 82’.

Και όπως ήταν φυσικό, ο ανιψιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Στέλιου Μανωλά, συγκινήθηκε λόγω της έντασης της στιγμής και έβαλε τα κλάματα.

Διαβάστε ακόμα

Ασύλληπτη ανατροπή για τη Ρόμα – Επικό γκολ Μανωλά! (vid)

«Δεν με νοιάζει αν θα γραφτεί το όνομά μου στην ιστορία. Με νοιάζει που η Ρόμα θα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League απέναντι στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Το πιστέψαμε από το πρώτο παιχνίδι. Μπορεί να χάσαμε με 4-1, αλλά δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι», τόνισε ο Έλληνας αμυντικός.

Και προσέθεσε: «Δείξαμε τι ομάδα είμαστε. Ξέραμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και δείξαμε τη δύναμή μας. Ερχόμασταν από τρία αρνητικά αποτελέσματα, είχαμε πολύ άγχος, αλλά δώσαμε τα πάντα και αποδείξαμε ότι αν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, κανένας δεν μπορεί να μας κερδίσει».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις