Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ένταλμα σύλληψης για γνωστό ποδοσφαιριστή – Τον έπιασαν να… (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένταλμα σύλληψης για γνωστό ποδοσφαιριστή – Τον έπιασαν να… (pics)

Μπλεξίματα με τις αρχές φαίνεται πως έχει ο γνωστός ποδοσφαιριστής καθώς τον έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένος και να είναι και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο λόγος για τον James Hurst. Ο Βρετανός αθλητής, που είναι χωρίς ομάδα ύστερα από την αποχώρησή του από την Wrexham τον Μάρτιο του 2018, τα… έβαλε με τους αστυνομικούς. Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής προκάλεσε μάλιστα […]

Μπλεξίματα με τις αρχές φαίνεται πως έχει ο γνωστός ποδοσφαιριστής καθώς τον έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένος και να είναι και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο λόγος για τον James Hurst. Ο Βρετανός αθλητής, που είναι χωρίς ομάδα ύστερα από την αποχώρησή του από την Wrexham τον Μάρτιο του 2018, τα… έβαλε με τους αστυνομικούς.

Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής προκάλεσε μάλιστα με τα λόγια του. «Μας είπε είμαι εκατομμυριούχος, δώστε μου κλήση. Δεν μου καίγεται καρφί. Θα περιέγραφα τη στάση του ως αλαζονική. Δεν έδειξε καμία μεταμέλεια για τον λόγο που τον συλλάβαμε», κατέθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Sam Smith.

Διαβάστε ακόμα

Τα δάκρυα του Μανωλά – Οι πρώτες του δηλώσεις (vid)

Για αυτό, λοιπόν, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ δεν πήγε καν στο δικαστήριο της βόρειας Ουαλίας για την υπόθεσή του. Επιπλέον, η αστυνομικός Anita Hickish δήλωσε στο δικαστήριο: «Είμαι σταρ. Ψάξε με στο Google».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις