Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η απάντηση Κατρούγκαλου για ΣτΕ και ΕΦΚΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση Κατρούγκαλου για ΣτΕ και ΕΦΚΑ

Το δημοσίευμα για την απόφαση του ΣτΕ για τον ΕΦΚΑ σχολιάζει ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για το εν λόγω θέμα, ο κος Κατρούγκαλος, δήλωσε πως προφανώς και θα αναπροσαρμοστεί ο νόμος αν υπάρξει απόφαση του ΣτΕ.  Όμως, ξεκαθάρισε πως τέτοια απόφαση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής. Διαβάστε ακόμα «Βόμβα» από το ΣτΕ για τον νόμο […]

Το δημοσίευμα για την απόφαση του ΣτΕ για τον ΕΦΚΑ σχολιάζει ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για το εν λόγω θέμα, ο κος Κατρούγκαλος, δήλωσε πως προφανώς και θα αναπροσαρμοστεί ο νόμος αν υπάρξει απόφαση του ΣτΕ. 

Όμως, ξεκαθάρισε πως τέτοια απόφαση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής.

Διαβάστε ακόμα

«Βόμβα» από το ΣτΕ για τον νόμο Κατρούγκαλου και τον ΕΦΚΑ

Μάλιστα, προσέθεσε πως όσοι διαδίδουν διάφορες πληροφορίες, κινδυνεύουν με το ποινικό αδίκημα της παραβίασης του δικαστικού απορρήτου.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι η ουσία του νόμου του, που είναι η ισορροπία των κανόνων, θα διατηρηθεί, καθώς, όπως ισχυρίζεται, έχει αποδειχτεί ότι το 80% των ελεύθερων επαγγελματιών πληρώνουν λιγότερα ενώ το 20% είναι εύλογο να αντιδρά.

Θυμίζουμε πως το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έκρινε αντισυνταγματικές «ζωτικές» διατάξεις της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που αφορούσαν τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις