Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το «θαύμα» για τον Αγγελίδη και την οικογένειά του (vid)
LIFESTYLE

Το «θαύμα» για τον Αγγελίδη και την οικογένειά του (vid)

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και την οικογένεια του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το πρωί της Τρίτης (10/4) πήρε εξιτήριο από το Ασκληπιείο της Βούλας, από το νοσοκομείο που βρισκόταν. Τώρα, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων όπου και θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της […]

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και την οικογένεια του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το πρωί της Τρίτης (10/4) πήρε εξιτήριο από το Ασκληπιείο της Βούλας, από το νοσοκομείο που βρισκόταν.

Τώρα, μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων όπου και θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε ακόμα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το πόρισμα του πραγματογνώμονα για το τροχαίο

Πάντα στο πλάι του βρίσκονται οι δικοί του άνθρωποι, η σύζυγός του Εβελίνα και η αδερφή του Αλεξάνδρα.

«Αναγνωρίζει τα πρόσωπα, τη γυναίκα του, τους γιατρούς, δεν μπορεί να μιλήσει γιατί έχει ακόμα τραχειοστομή και θα συνεχίσει να έχει και τις επόμενες μέρες. Τρέφεται κανονικά, στάθηκε στα πόδια του, κάθεται καθιστός σε καρέκλα, αλλά η εγκεφαλική βλάβη που έχει, δεν δίνει ακόμα εντολή για να κάνει τα πρώτα του βήματα…», ανέφερε δημοσιογράφος στην εκπομπή όσο αφορά στην κατάσταση του.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις