Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Στέλνω συνέχεια μηνύματα στον Αντώνη και του λέω τι κάνατε πάλι» (vid)
LIFESTYLE

«Στέλνω συνέχεια μηνύματα στον Αντώνη και του λέω τι κάνατε πάλι» (vid)

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» για την τηλεόραση, αλλά και για την αγαπημένη του εκπομπή, που είναι και η καλύτερη όπως λέει ο ίδιος, δηλαδή το Ράδιο Αρβύλα. Συγκεκριμένα είπε: «Νομίζω ότι η ωραιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή είναι το Ράδιο Αρβύλα. Έξυπνη, έχει ατάκες. […]

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» για την τηλεόραση, αλλά και για την αγαπημένη του εκπομπή, που είναι και η καλύτερη όπως λέει ο ίδιος, δηλαδή το Ράδιο Αρβύλα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Νομίζω ότι η ωραιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή είναι το Ράδιο Αρβύλα. Έξυπνη, έχει ατάκες.

Στέλνω συνέχεια μηνύματα στον Αντώνη και του λέω «τι κάνατε πάλι». Γελάω. Μου αρέσει αυτή η τρέλα. Θεωρώ ότι ο Αντώνης είναι πιο ώριμος από ποτέ. Τα αστεία του είναι ωραία.

«Δεν θα άντεχα 6 μήνες χωρίς σεξ στο Survivor» (vid)

Η τηλεόραση δεν φεύγει. Εμείς θα φεύγουμε. Αν είσαι δραστήριος και είσαι μάχιμος, κάποια στιγμή η τηλεόραση θα σε καλέσει.

Είναι καλό να φεύγεις και να έρχεσαι. Νομίζω έρχονται οι εποχές για όλους μας που θα κάνουμε πράγματα», ανέφερε ο ηθοποιός, ο οποίος στο τέλος πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον Γιώργο Λιάγκα. Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει παίξει πολύ αυτό και έχουμε γίνει μαϊντανοί και οι δυο, ας μην το τροφοδοτούμε άλλο.»

Δείτε το βίντεο:


 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις