Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σε κελί απομόνωσης στις φυλακές Κορυδαλλού ο Στάνκογλου
LIFESTYLE

Σε κελί απομόνωσης στις φυλακές Κορυδαλλού ο Στάνκογλου

Σε κελί απομόνωσης στο Κορυδαλλό θα μπει αυτές τις μέρες ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός δεν «έπεσε» σε κάποιο… παράπτωμα, αλλά ετοιμάζει ένα νέο project για τις ανάγκες του οποίου θα χρειαστεί να ζήσει σαν φυλακισμένος για δύο μέρες. Όπως είπε στο περιοδικό People, ο λόγος που θα μπει σε κελί απομόνωσης είναι διότι θα […]

Σε κελί απομόνωσης στο Κορυδαλλό θα μπει αυτές τις μέρες ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο ηθοποιός δεν «έπεσε» σε κάποιο… παράπτωμα, αλλά ετοιμάζει ένα νέο project για τις ανάγκες του οποίου θα χρειαστεί να ζήσει σαν φυλακισμένος για δύο μέρες.

Όπως είπε στο περιοδικό People, ο λόγος που θα μπει σε κελί απομόνωσης είναι διότι θα πρωταγωνιστήσει σε σενάριο, το οποίο έχουν γράψει κρατούμενοι του Κορυδαλλού.

Μυστήριες αποκαλύψεις της Πρισίλα για τον «βασιλιά της ροκ»

«Σήμερα το πρωί ήμουν στις φυλακές Κορυδαλλού, γιατί ο σκηνοθέτης Αντώνης Κόκκινος εδώ και δύο χρόνια κάνει σινεμά για τους φυλακισμένους.

Οι φυλακισμένοι γράφουν σενάριο και το σκηνοθετούν μέσα στις φυλακές. Όταν τους ρώτησε ποιος θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκείνοι απάντησαν «ο Στάνκογλου».

Αυτό σημαίνει πως είδαν κάτι σε μένα. Μετά το Πάσχα θα βρεθώ για δύο ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, θα μπω και σε κελί απομόνωσης.

Αυτό, πέρα από το ότι με τιμάει, μου δίνει και μια μοναδική εμπειρία που θα χρησιμοποιήσω αργότερα. Αυτοί οι άνθρωποι που συνάντησα σήμερα σε κοιτάζουν στα μάτια. Και σκέφτηκα “κοίτα, αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται εδώ για ό,τι έχουν κάνει, αλλά δεν κρύβονται, σε κοιτούν στα μάτια”».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις