Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πρώτη επίσημη αναφορά του Κιμ, στον διάλογο με τις ΗΠΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Πρώτη επίσημη αναφορά του Κιμ, στον διάλογο με τις ΗΠΑ

Για πρώτη φορά ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν αναφέρθηκε για επισήμως και δημόσια στον «διάλογο» με τις ΗΠΑ. Ο Κιμ ανέλυσε τα πιθανά αποτελέσματα της επικείμενης συνόδου κορυφής με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, με βάση όσα μετέδωσε την Τρίτη το βορειοκορεάτικο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA. Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης παρουσίασε σε κορυφαία […]

Για πρώτη φορά ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν αναφέρθηκε για επισήμως και δημόσια στον «διάλογο» με τις ΗΠΑ.

Ο Κιμ ανέλυσε τα πιθανά αποτελέσματα της επικείμενης συνόδου κορυφής με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, με βάση όσα μετέδωσε την Τρίτη το βορειοκορεάτικο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης παρουσίασε σε κορυφαία στελέχη του μοναδικού κόμματος στη Βόρεια Κορέα έκθεση «για την κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο», η οποία συμπεριλάμβανε την «προοπτική του διαλόγου ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη ΛΔΚ».

Έφοδος του FBI στα γραφεία του Κόεν

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Τραμπ είχε γνωστοποιήσει πως η επικείμενη ιστορική σύνοδος κορυφής θα διεξαχθεί «τον Μάιο ή στις αρχές Ιουνίου».

Στην έκθεση, την οποία ο Κιμ παρουσίασε στα στελέχη του Κόμματος Εργατών, γίνεται λόγος για τη διακορεατική σύνοδο κορυφής της 27ης Απριλίου.

Ήταν η πρώτη φορά που το επίσημο βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA αναφέρθηκε στην επικείμενη σύνοδο κορυφής Κιμ-Τραμπ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις